noscript

Andaluzija – Avionom – Jesen 2023

od 635€ Najmanja moguća cena po osobi

Andaluzija jesen 2023 je najjužnija autonomna pokrajina Španije koja se na jugu graniči se sa Gibraltarom, Mediteranskim morem i Atlantskim okeanom na zapadu. Na severu su to autonomne pokrajine Ekstremada i Kastilja-La Manča, na istoku sa Mursija i na zapadu sa susednom državom Portugalijom.

Najviši institucionalni organ autonomne pokrajine je Hunta Andaluzije.
Andaluzija jesenja putovanja 2023 – Stanovnicima Španije ovo je već decenijama omiljena destinacija za odmor. Razloga je više,  pre svega zbog 300 sunčanih dana godišnje, čistog mora, peščanih plaža koje po pravilu svake godine budu nagrađene plavom zastavicom za kvalitet. Najpopularnija letovališta nalaze se u zalivu gde centralno mesto zauzima grad Almeria, koji je ujedno i glavni grad istoimene provincije.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Airserbia),
• aerodromske takse – 48€ (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
• smeštaj u hotelu sa 4* u Malagi, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• agencijske usluge,
• panoramsko razgledanje grada,
• usluge lokalnih vodiča.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 531rsd, od 19 do 70 godina 797rsd i od 71 do 86 godina 1592rsd,
• fakultativne programe,
• individualne troškove.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Sevilja – 80 €
• Kordoba – 90 € (sa ulaznicom za La Mazquitu)
• Marbelja – 65 €
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana,

Opšte napomene:

SMEŠTAJ U NAVEDENOM ILI SLIČNOM HOTELU:
APARTHOTEL BAJONDILLO 4*
Lokacija: Apartmani Bajondillo se nalaze na plaži u Toremolinosu., na oko 3 km od Akva parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12 km, aerodrom 6 km.
Sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom, bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka . Wi-fi besplatan u celom objektu .
Smeštaj: Svi apartmani/studiji imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more. Svi apartmani/studiji sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom, TV, kupatilo.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.bajondillo.com/

 

Kalkulacija je rađena za najmanje 25 putnika.

 

NAPOMENA
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Više informacija za ulazak u Španiju https://www.mfa.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/spanija

Cenovnik br.1 od 01.06.2023Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2022

POPUSTI I DOPLATE:

• deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€ (na upit),
• doplata za 1/1 sobu 180 € (na upit).

 

Postavite Pitanje