noscript

Hotel Achilleas – Vrahos – Leto 2019

od 34€ Najmanja moguća cena po osobi

Hotel Achilleas 2*  je smesten na  jednoj od najlepših plaža na jonskoj obali, u samom centru malog mesta Loutsa.
Idealan je resort za porodice, parove i uopšte turiste koji žele da svoj odmor provedu opuštajući se u predivnom okruženju bez velikih gužvi i mnoštva ljudi. Lotsa plaža je nagrađena plavom zastavicom, duga preko 3,5 km , sa kristalno čistom vodom. Udaljena je 30km od Preveze, 30km od Parge i 60k od Igumenitse.

Neposredna blizina mnogih arheoloskih nalazišta , blizina kako planina tako i mora, i mnoštvo prirodnih lepota pružaju mogućnost za nezaboravan odmor.

*Plaže koje možete posetiti u blizini su Alonaki, Kerentza, Ammoudia, Ligia, Skala i dr

Hotelski sadržaj: Hotel je izgrađen na površini od 700m2, sadrži recepciju, otvoreni bar sa pogledom na more, besplatan parking, suncobrane i ležaljke na plaži (besplatno). Hotel ima 14 soba, 10 dvokrevetnih soba i 4 apartmana.
Sve sobe su moderno opremljene, sa klima uređajem,TV,TWC, kuhinjicom i terasom. Čišćenje je svakodnevno. Besplatan Wi-Fi internet.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Hotel Achilleas – Vrahos – Leto

 

1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan napuštanje hotela do 10h,kraj programa.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Hotel Achilleas – Vrahos – Leto

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije
drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja)
cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– autobuski prevoz* – cene za autobusku i transfere su navedene kao doplate u tabeli ispod hotelskih

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– NOVO: BORAVISNA TAKSA U GRCKOJ – Od 01.01.2019. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi.
Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).
– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.
Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u
zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u
agenciji.
– osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera (informacije o programima i cenama potražite
u agenciji)
– ostale nepomenute troškove

Plaćanje se vrsi u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od  48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu  uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije ,
30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane  uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže  promeni.

Dodatne Napomene

Napomene Hotel Achilleas – Vrahos – Leto

 

*Cene su izražene u evrima po SOBI/dnevno
*First minute popusti se ne odnose na doplate za noćenje sa doručkom

V A Ž N E  N A P O M E N E:
*U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).
*Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi  alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije  potreban.
*U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.
*Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se  uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja  upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.
* Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.
* Aranžman je individualan i bez pratnje vodiča. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
* Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.
* Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim  putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
*Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora  između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja  nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim  slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog  vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija I
smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne  mogu biti relevantne.
*Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu, ukoliko to  nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
* U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i  trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
*Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih  objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u  smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u  susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
* Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne  garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš  smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

*Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija  ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.
*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino-partnera.
* Bebi krevet na upit prilikom rezervacije , besplatno u većini hotela.
* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne  popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

NAPOMENA ZA PUTNA DOKUMENTA:
– Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, nije potrebna grčka šengen viza.
– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi  da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
– Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak,  zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u  ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da  pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur.

Mapa
Popusti

Popusti i doplate Hotel Achilleas – Vrahos – Leto

 

FIRST MINUTE POPUSTI!!!

15% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01/10/2018. – 28/02/2019. za sve periode boravka od 01/05 – 31/10/2019. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 05.03.2019.,a ostatak najkasnije do 15 dana pred put

10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01/03/2019. – 15/04/2019. za sve periode boravka od 01/05 – 31/10/2019. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 20.04.2019.,a ostatak najkasnije do 15 dana pred put

U slučaju spajanja smena (npr. 2*10 noćenja) za autobuski prevoz, plaća se 1 karta po osobi

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Apartmani i hoteli – Preveza Leto 2020!

Ponosna Preveza je centar magičnog Epira koji, okupan u mirnim tonovima Jonskog mora, nudi i odmor na grčkim Karibima oličenim u bezbrojnim uvalama Sivote, prelepu Pargu kao grad istorije, prošlosti i ljubavi, savršene plaže Vrahosa. Ako izaberete da letujete na jonskim obalama Grčke možete uživati u savršenim plažama, brojnim izletima i krstarenjima do nekog od ostrva Epira. Za sve koji idu  sopstvenim prevozom ili planiraju da iznajme auto ili skuter ova regija je pravi izbor zbog brojnosti i različitosti plaža – kako onih uređenih, tako skrivenih i mirnih.

Ovaj administrativni, istorijski, kulturni i ekonomski centar ovog dela Grčke ponosno stoji još od 3. veka p. n. e. Danas moderna Preveza leži na ulazu u zaliv Amvrakikos i predstavlja čvorište ka neponovljivim ostrvima Epira. Istorijsko, kulturno i prirodno nasleđe vidi se u svakom delu Preveze: tri zamka, katedrale, muzeji, spomenici i bibilioteke, šetalište sa očaravajućim građevinama koje će vas ostaviti bez daha, zaštićeni predeli jedinstvene prirode.

Za uzbudljivo i ispunjeno letovanje u 2020 – Preveza!

Cene smeštaja u Prevezi za letnju sezonu su povoljnije od ostalih mesta u ovoj regiji, a to se može reći i za vanpansionsku ponudu ovog mesta.