noscript

Hotel Ayvalik Beach 4* – Sarimsakli – Leto 2015

od 250€ Najmanja moguća cena po osobi

Nalazi se na 1,5 km od Sarimsaklija i 7 km od Ayvalika. Hotel su ustvari 22 kuće sa po 4 – 8 soba u vrtu obraslim zimzelenim drvećem i rastinjem. Prava oaza mira i tišine. Sopstvena plaža, ležaljke, bazen sa barom, kafe terasa u prirodnoj hladovini. Restoran, lobi bar, deo za rekreaciju, mogućnost ronjenja…

Soba se sastoji od dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, pogled na more. Ishrana je all inclusive po principu “švedskog stola“

Cenovnik Program Putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

Agencija ce prevoz obaviti autobusima turisticke klase (klima,video,audio..)Datum polaska autobusa je dan pre pocetka letovanja i naznaceno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je duzan da proveri tacno vreme polaska.

1.dan – Satanak putnika ispred Sava centra putovanje do Sarimsaklija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.

2.dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel slobodno vreme.

12.dan – Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu 12 dan. Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju

Uslovi Plaćanja

Doplata za sobu 1/1: 50% u Julu I Avgustu 1/1 Dve pune cene.
Popust za 3.odraslu osobu u 1/3 ili za 4. osobu u 1/4 sobi: 30 %.

POPUSTI ZA DECU
(važe uz dve odrasle osobe) za hotele Mare, Milano, Sezer, Amfora, Cinar i Olivera:
Deca do 2. godine su uvek BESPLATNO nezavisno od ostalih uslova.
Deca 0-5.99g besplatno, 6-11.99g plaćaju 50%(dvoje dece 0-5.99g plaća se za jedno dete 50%)
Hotel Mare: family room min 3.2cene Connection rooms min 3.5cene
Popust za decu u Htl 5* Grand Temizel; Dete do 3 godine BESPLATNO, za dete od 3 – 12 god uz dve odrasle osobe 50%. Za dvoje dece od 3-12.god sa jednom odraslom: 2 pune cene !
Popust za decu u hotelima Berk i Billurcu (ne važi za apt.): dete do 7 godine BESPLATNO, za dete od 7-12 popust 50%.
Billurcu: za dvoje dece od 7-12.god sa jednom odraslom – 2 pune cene
Berk: za istu kombinaciju – 2,5 cene
Popust za decu u htl. Ayvalik Beach: dete do 7 godine BESPLATNO, za dete od 7 -13 g. popust 50%. Za dvoje dece od 0-7 + 7-13.god sa jednom odraslom plaća se 2 pune cene; a za dvoje dece od 7-13.god sa jednom odraslom – 2,5 pune cene.

ARANŽMAN U HOTELIMA OBUHVATA: Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB, FB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plaza i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, kao lokalne takse.
ARANZMAN NE OBUHVTA: Autobuski prevoz,putno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove putnika.
Hotel CINAR: Pogled more doplata (5 Eura po osobi dnevno) u periodu od (16.06.-15.07./01.09/13.09), (10eur dnevno po osobi) u periodu od (16.07/31.08)
Hotel OLIVERA: Doplata za sobe sa pogledom na more 3eur po osobi dnevno.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:
1) Uz akontaciju od 30%ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu prodajnom Erste banke AD na dan placanja.
2) Uz akontaciju od 30%ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10 ,ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 20.12.2015.god. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova gradjana uz mesečno uvećanje od 1%.
3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontaciju od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10 ili 20 umesecu zavisnosti od pocetka prve uplate, po kursu na dan uplate,a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvecanje od 1%.
Plaćanje uz popust: Agencija odobrava popust od 10% na cenu smestaja i prevoza za sve avansne uplate u celosti(100%) do 15.03.2015.god.
PUTNO OSIGURANJE: Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim tarifama. Polisa Generali Osiguranja pokriva troškove lečenja i asistencije do 35.000€.

Dodatne Napomene

NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da putem “Last minute” ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugčije od ostalih u senovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

-Cene su u Eur po smeni/osobi
-Legenda:
-HB – polupansion, doručak i večera,
-FB – pun pansion
-AI – All inclusive obuhvata: doručak, ručak, večera i piće za vreme obroka, pored toga još neke usluge koje variraju od hotela do hotela.

AUTOBUSKI PREVOZ:
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).
Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja.
Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a, i takvi zahtevi se podnose i uplacuju prilikom prijave aranzmana.
Postoji mogucnost avio prevoza Beograd – Istanbul – Edremit.
Za detaljne informacije nas kontaktirajte.

VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE ORGANIZATORA
T.A.MPS TREND

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Sarimsakli Leto 2020!

Sarimsakli je jedno do najpopularnijih letovališta Turske. Smešten je na severnoj Egejskoj obali, na nešto manje od 800km od Srbije. Na samo 7km od Sarimsaklija nalazi se Ayvalik sa kojim je povezan mini busevima na svakih pola sata.

Turska izlazi na četiri mora: Sredozemno, Egejsko, Mramorno i Crno more, i kao takva predstavlja evropski centar razvoja letnjeg turizma.
Dužina plaže iznosi oko 15km, a sam grad je okružen malsinjacima, vinogradima i borovom šumom. Zbog karakteristika mirko klime ovog mesta, vlažnosti vazduha kao najbitnijom, Sarimsakli ima odlike vazdušne banje i preporučen je od strane Svetske zdravstvene organizacije za boravak turista sa disajnim problemima.

Smeštaj Sarimsakli Leto 2020!

Ovde postoji preko 100 hotela i veliki izbor apartmana, tačnije smeštaj za svačiji džep i ukus. Nekada malo ribarsko celo, danas puno hotela, sa prelepim šetalištem, divnim zalaskom sunca i veoma ljubaznim domaćinima.