noscript

Hotel Lovćen – Sutomore – Leto 2019

od 120€ Najmanja moguća cena po osobi

Hotel Lovćen poseduje 180 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, terasu i telefon. Hotel poseduje klimatizovan restoran, TV salu i prostranu baštu. Kategorisan je sa dve zvezdice. Nalazi se na oko 2 minuta od autobuske i železničke stanice, a na oko 350-400 metara od gradske plaže. Usluživanje je klasično, na bazi punog pansiona, ali gosti na meniju uvek imaju izbor od 3-4 vrste jela. Objekat poseduje svoje rezervoare za vodu, tako da nema bojazni od nestašice.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Hotel Lovćen Sutomore Leto

 

NAPOMENA: boravak na bazi minimum 7 noćenja, sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h).

Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.

Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 10:00 h.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Hotel Lovćen Sutomore Leto

 

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. datumirani svakog 15-og u mesecu
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe na bazi minimum 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (osim za hotele Adria II 2* u Čanju i Adria 2* u Šušnju gde ne postoji ograničenje u broju noćenja)

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz
 • Transfere
 • Boravišnu taksu i osiguranje
 • ZDRAVSTVENO OSIGURANJE PUTNIKA (nije obavezno)
 • Uslugu predstavnika agencije ;
 • organizaciju putovanja ;
 • ostale nepomenute usluge

Cene u sobama sa zajedničkom terasom je identična kao cene u tabeli.

 • Dinamika plaćanja je svakog 15-og u mesecu. Ukoliko korisnik kasnije počne sa uplatama, neophodno je da izmiri zaostale rate od januara, te da nastavi sa normalnom dinamikom. Pre polaska, korisnik je obavezan da plati najmanje 50% od cene aranžmana.

  Cena aranžman se plaća u 11 mesečnih rata počev od februara 2019. , zaključno sa 15.12.2019. uz deponovanje čekova ili overenu administrativnu zabranu.

Dodatne Napomene

Napomene Hotel Lovćen Sutomore Leto

 

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, (osim kod hotela Adria II 2* u Čanju i Adria 2* u Šušnju  od 12:00 časova), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…) 
 • Organizator ovog putovanja je Oktopod Travel D.O.O.
Mapa
Popusti

POPUSTI i doplate Hotel Lovćen Sutomore Leto

Cena u sobama koje ne poseduju balkon niža je za 10e po osobi. 

 • Cena aranžmana podrazumeva 9 punih pansiona (doručak, ručak, večera)
 • Deca do 10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust od 10%
 • Deca do 7 godina koja spavaju u krevetu sa roditeljima imaju popust 50%
 • Dvoje dece do 7 godina imaju popust od po 50% , a dobijaju gratis zajednički ležaj.
 • Deca do 3 godine koja spavaju u krevetu sa roditeljima ne plaćaju.
 • Cena ne podrazumeva boravišnu taksu i plaća se na recepciji hotela po odredbi ministarstva za turizam Crne Gore.
 • Cena ne podrazumeva međunarodno osiguranje koje iznosi 1e po danu, odnosno 0,5e za decu do 18 godina , po danu i koje nije obavezno
 • Agencija pruža mogućnost organizovanja prevoza. U cenu nije uračunat prevoz. Prevoz se plaća nezavisno od rate, nekoliko dana pre polaska. Cena povratne karte je 40e, a za decu do 10 godina 35e.

   

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Sutomore Leto 2020!

Sutomore se nalazi u opštini Barna Jadranskom moru u Crnoj Gori.  Ovaj turistički centar na mediteranu je drumskim i železničkim saobraćajem odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u letnjoj turističkoj sezoni najposećenije mjesto za letovanje i odmorPlaže u Sutomoru su prelepo uredjene i prostiru se u dužini od 2km.

Sutomore je gradsko naselje u opštini Bar u Crnoj Gori. Sutomore se može podjeliti na tri dijela: Polje gdje živi veći dio žitelja koje je smješteno na istočnom dijelu Spičanskog polja, obalu koja obuhvata 2km šetališta uz plažu i okolna naselja (Rutke, Brca, Nehaj, Mišići…). Glavna ulica spaja obalu i polje i u njoj se nalaze škola, vrtić, pošta i dom zdravlja.

Početkom avgusta Sutomore ostvaruje preko 10.000 noćenja dnevno. Ovolika posjećenost privlači mlade ljude. Na šetalištu je veliki broj kafića sa živom svirkom. Kafići su smješteni na terasama koje se nalaze uz samu plažu. Terase od morskih talasa štiti kameni zid.

Noćni život je predivan i organizovan je tako da može zadovoljiti sve populacije počev od najmladjih (dnevne predstave za decu), večernji porodični izlasci u restoranima sa živom muzikom i na kraju za tinejdžere postoje dobre diskoteke i folkoteke koje počinju sa radom u kasnim večernjima satima. Na šetalištu je veliki broj kafića sa živom svirkom. Kafići su smešteni na terasama koje se nalaze pored same plaže. Terase od morskih talasa štiti kameni zid i tu se može sa posebnim zadovoljstvom pratiti zalak sunca i uživati uz romantičnu večeru u nekom od mnogobrojnih kvalitetnih restorana.

U Sutomore se direktno bez presedanja može vozom stići iz svih pravaca kako Srbije tako  cele Evrope i zato Vam baš zbog toga preporučujemo ovu destinaciju za letovanje.

Kratka istorija Sutomora

U Spič, region u kojem se danas nalaze Sutomore i Čanj, prvi doseljenici su stigli u XVI vijeku. Od XVIII vijeka u Spiču se nalaze dva velika vinograda: na Spičanskom Polju i u Brcama. Ovo su bili najveći vinogradi na primorju. Grad Sutomore je nastao 1882 godine kada su izgrađene prve kuće na samoj obali.

Sutomore ili Santa Mare (u prevodu – Sveto More) decenijama je bilo ribarsko selo u srcu prirode, utočište pirata izmedu utvrđenih gradova: Opatija Ratac, Stari Bar, Haj Nehaj i dominantnog utvrđenja Tabija (Golo brdo) u odnosu na priobalni prirodni amfiteatar i morski akvatorijum. Naziv mesta nastao je po Sv. Mariji Bogorodici kojoj je posvećen i istoimeni manastir u blizini, na Ratcu. Od Santa Maria>Suta Maria>Suta Mare>Sutomore. Letovalište je smešteno između dva poluostrva Ratac i Maljevik na kojima su ozidane kule, prva u eri Turaka a druga za vreme Austro-Ugarske.

Kroz Sutomore je prolazila granična linija između Venecijanske Dalmacije i Otomanskog carstva. O burnoj prošlosti Sutomora svedoče arheološki nalazi i zapisi, verski objekti… Sutomore je čuveno i respektabilno ime na evropskoj turističkoj mapi. Zahvaljujući geografskom položaju, planinskom zaleđu, otvorenom moru i peskovitim plažama nastali su povoljni klimatski uslovi koji Sutomore uvrščuju u najblagotvornije zdravstveno rekreativne regione na Mediteranu na kojem je na prvom mestu po broju sunčanih danam (285) u godini. Ukupan broj letnjih dana kada najviša dnevna temperatura iznosi 25°C i više je 108, od toga, najviše u julu i avgustu, oko 30 mesečno. Prosečna godišnja temperatura mora je 18°C. Prema predanju tokom 18. veka na boravak i relaksaciju ovamo stizale su i mletačke kontese. Tvrdjava Haj Nehaj je zaštitni znak – sinonim za Sutomore.
Sutomore ima odličan položaj jer se nalazi u središtu crnogorske rivijere. Od Bara je udaljeno 7 km, od Budve 26 km a od Ulcinja 36km. Do Sutomora je lako doći. To je prvo letovalište na trasi i pruge Beograd – Bar. Novi tunel Sozina skratio je vreme putovanja od Podgorice do Sutomora na 0,5 h.

Sutomore atrakcije leto 2020!

TVRDJAVA HAJ – NEHAJ – smeštena je u području Spiča, blizu letovališta Sutomore. Danas postoje urušene zidine citadele Haj – Nehaj, koja je ozidana u eri Mletaka na vrh brda visoko nad morem i obalom negde krajem XV veka. Utvrđenje su u XVI veku obnovili i dozidali Turci. Odmah do utvrđenja je crkva Sv. Dimitrija iz vremena Nemanjica, koja je posedovala 2 oltara (pravoslavni i katoločki). Od jadranske magistrale do tvrđave Haj – Nehaj moze se prići pešice.
CRKVA SV. TEKLE – Osnovana je negde krajem XII-og veka zidana je pritesanim – lomljenim kamenom. Crkva je jednobrodna sa pravougaonom osnovom. Ima polukružnu oltarsku aspidu. Prvobitno je bila pravoslavna da bi docnije dobila i katolički oltar uz južni zid.
Na kraju rta Ratac nalaze se ostaci benediktinsog samostanaBogorodice Ratačke iz X veka. Manastirski kompleks sastojao se od 3 crkve, utvrđenih zidova i kula. Bio je pod Mletačkom upravom od 1444 god. a Turci su ga napali i urušili 1571 god.
CRKVA SVETOG ROKA – SPIČ ovaj spomenik kulture nalazi se poviše tunela na putu Sutomore – Petrovac. Crkva su sredinom XIV veka osnovali i podigli zajedničkim snagama vernici pravoslavne i katoličke veroispovesti. U to vreme harala je kuga pa je crkva posvećena svecu koji je bio zaštitnik od nje. Za njenu izgradnju korišćen je pritesani kamen.

DVORAC KRALJA NIKOLE – Nalazi se na Topolici, u Baru. Prvi pomen dvorskog kompleksa je u „Glasu Crnogoraca“ iz 1885 god. Kompleks čine veliki i mali dvorac, zimska bašta koju je darovao Emanuel, kralj Italije, i dvorska kapela. Podigao ga je knez Petar Karađerđević, zet kralja Nikole.

Selo Gornja Brca – Nedaleko od Sutomora je tipična ambijentalna celina primorskog sela u kojoj dominiraju kamene kule sa voltovima i objekti i zgrade građene od pirodnih materijala drvo, kamen.