noscript

Kristina Studios – Laganas – Leto 2018

od 170€ Najmanja moguća cena po osobi

Kristina Studios – Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu na 100m od glavne ulice gde su sva dešavanja i 500m od plaže. Sadrži 1/2 i 1/3 studija od kojih svaki sadrži Tv, kuhinju sa frižiderom i terasu. Vila poseduje klima uređaje i sefove.

Program putovanja Kristina Studios – Laganas – Leto 2018

 

Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prkopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

Zakintos Laganas: U jutarnjim satima stižemo u luku Kalini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

Zakintos Laganas: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Kalini. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Uslovi plaćanja Kristina Studios – Laganas – Leto 2018

 

Gotovina

Depozit 3000RSD prilikom rezervacije, II rata 50€ dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

Čekovi građana

Mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2018. Godine bez kamate.

Preko računa

Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

 

Cena aranžmana uključuje:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju Laganas, Zakintos
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd) Beograd – Zakintos – Beograd
  • Prevoz tajektom Kilini – Zakintos – Kilini
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji Zakintos
  • Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne uključuje:

  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete na destinaciji Zakintos
  • Individualne troškove putnika
  • Boravišna taksa (zavisi od odluke grčkog parlamenta), 0,5€-1€ po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od kategorizacije.

Dodatne napomene Kristina Studios – Laganas – Leto 2018

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

Zakintos –  Na njemu su se odmaraliApolon i Artemida. Začaralo je trojanskog princa Zakintosa koji ga je prvi otkrio, te je po njemu i dobio ime. Zbog prirodnih lepota za njega su se borili i Rimljani i Vizantija i Mletačka republika… Veruje se da je ostrvo posetila i Marija Magdalena, te da je na njemu raširila hrišćanstvo, koje je danas važan deo njegove kulture. Tokom srednjeg veka bio je dom ljutih gusara, a paralelno sa ljudskom civilizacijom stalno je utočišteCareta-Careta kornjača, koje dele prelepe plaže sa turistima.

Laganas: 24h Party Village

Laganas je mesto gde zabava ne prestaje. Sa brojnim klubovima rasutim po glavnoj ulici, njenoj okolini i plaži mesto je raj za neprestanu zabavu. Velika peščana plaža od 9 kilometara daje ogroman izbor za odabir perfektnog mesta za uživanje. Ostrvo je prilično malo tako da su sve plaže prilično blizu, svakako su ne zaobilazne Dafni, kao i party plaže St. Nikolaous  i Banana beach. Najpoznatija plaža jeNavajo ili Shipwreck plaža, na kojoj se nalazi olupina starog piratskog broda a more je kao u bajci… Posetite ovo fenomenalno ostrvo i uverite da se letovanje Zakintos ne zaboravlja ! Ovog leta želim Zakintos.

Plaže na Zakintosu  su poznate po svojim prirodnim lepotama i prepoznatljive smaragde boje vode. Najpoznatije su Navagio Beach (Shipwreck), koji ima meki bieli pesak, tirkizno more, impresivnu liticu oko nje i možete je  posetiti samo brodom. Ostale prekrasne plaže u Zakintosu su Gerakas, Agios Nikolaos, Zakintos i Spanzia.

Plaža Navagio Zakintos

Plaža Navagio je najpoznatija plaža Zakintosa I leži na zapadnoj strani jonskog ostrva, u blizini sela Anafotiria. Ova plaža je jedan od najslikaijih krajolika u Grčkoj i smatra se jednim od najboljih plaža u Grčkoj. Prvotno je nazvana Agios Georgios, ali duguje svoje novo ime olupini koja je prevozia ilegalne cigarete, i u 1983. se nasukala na obalu. Kako su prolazile godine, pijesak je potpuno okružio brod koji danas izleda kao da je oduvek stajao tu. Iz ostataka broda koji je danas u sredini velike bele peščane plaže pruža se neverovatan pogled na plažu i tirkiznu, kristalnu boju vode. Ogromane litice bijelih stena okružuju pesak ove plaže  stvarajući jedinstven i očaravajući pogled.

Plaža Sveti Nikola Zakintos

Plaža Agios Nikolaos se nalazi 32 km jugozapadno od mesta Zakintos i dobila je ime po maloj kapeli koja stoji na levoj strani plaže. To je jedna od najživljih i zabavnih plaža, široka s mnogim aktivnostima na moru i turističkim objekatima. U blizini se nalazi lep restoran i bar. Posećuju je  uglavnom mladi i porodice. Ležaljke i suncobrani zauzimaju najveći deo plaže, a na desnoj strani možete pronaći malo mirnije delove plaže.

Banana plaža Zakitnos

Banana je najveća plaža ostrva Zakintos, koji se nalazi 14 km (20 minuta vožnje) od Zakintos grada. To je poznat po egzotičnim vodama koje sjaje pod svetlom sunca. Banana je u potpunosti organizirana sa suncobranima i ležaljkama koje su na raspolaganju za iznajmljivanje. Postoji nekoliko beach barovia koji nude hladna pića i lagane obroke. Pristup do plaže je jednostavan i ima dosta mjesta za parkiranje. Ovo je odlična plaža, među najlepšima na ostrvu.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

Popusti i doplate Kristina Studios – Laganas – Leto 2018

 

*Doplata za polazak iz Novog Sada 7€. Polazak iz NS će biti realizovan ako bude min 15 osoba.
*Umanjenje za polazak iz Niša je 7€.
*Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 30€

Postavite Pitanje