noscript

Pansion Adria 2 – Čanj – Leto 2019

od 18€ Najmanja moguća cena po osobi

Pansion Adria 2

Lokacija: Nalazi se u mirnom delu Čanja na oko 120 m od prostrane peskovite plaže.

Usluga: PP – Polupansion ( doručak / večera – kontinentalni)

Smeštaj: Dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo, SAT TV, frižider, balkon i klimu a većina je sa pogledom na more.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, letnju baštu. Mogućnost parkinga do ili neposredno uz sam objekat.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Pansion Adria 2 – Čanj – Leto

 

Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.

Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 10:00 h.

 

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan– Ulazak u sobe od 12.00h.
Drugi do pretposlednji dan – Boravak na bazi izabrane usluge .
Poslednji dan – Napuštanje sobe najkasnije do 09:00h. Kraj usluga.

 

 

Uslovi Plaćanja

Uslovi i način plaćanja Pansion Adria 2 – Čanj – Leto

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Izabrani broj noćenja na bazi polupansiona (doručak/večera), ili punog pansiona po osobi (doručak/ručak /večera).Smene za PP-polu pansion počinju večerom,završavaju doručkom (noćenje,doručak/večera).Za PA-pun pansion ručkom,završavaju doručkom.Ishrana na bazi švedskog stola (doručak/večera) -mogućnost doplate ručka (1 jelo u ponudi)-ne postoji mogućnost menjanja obroka za uslugu PP.Hotelski objekat poseduje sopstvene rezervoare tako da garantuju stalnu prisutnost vode.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: boravišnu taksu i osiguranje – plaćaju se na recepciji hotela dnevno po osobi: deca do 12 godina – 0,50 eur; od 12-18 godina – 1 eur; odrasli – 1,50 eur .Korišćenje AC nije uračunato u cenu,plaća se na recepciji 2.00 eura po sobi i danu.Doplata za PA –ručak(uz rezervacije) do 01.07.-3.00 eura,od 01.07.- 3.50eura, doplata na recepciji hotela je 4.00 eura po osobi i danu. Prevoz i individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

* 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

* čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. datumirani svakog 15-og u mesecu

* mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Dodatne Napomene

Važne napomene Pansion Adria 2 – Čanj – Leto

 

INDIVIDULANI PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENA: boravak na bazi minimum 7 noćenja, sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h).

NAPOMENA: U slučaju otkaza aranžmana agencija ima pravo na naknadu procenta ugovorene cene kako sledi:

5% ako se aranžman otkaže preko 30 dana od dana putovanja; 10% ako se aranžman otkaže od 20 do 29 dana pre početka puta;

15% ako se aranžman otkaže od 15 do 19 dana pre početka putovanja; 40% ako se aranžman otkaže od 8 do 14 dana pre početka

putovanja; 85% ako se aranžman otkaže od 1 do 7 dana pre početka putovanja; 100% ako se aranžman otkaže na dan putovanja.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, (osim kod hotela Adria II 2* u Čanju i Adria 2* u Šušnju  od 12:00 časova), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
  • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj…) 

Za ovaj program važe opšti uslovi Organizatora putovanja Oktopod travel d.o.o.

Mapa
Popusti

Popusti i doplate Pansion Adria 2 – Čanj – Leto

 

deca do 2 god.imaju besplatan boravak ( bez ležaja i hrane)
deca od 2-10 god.na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
deca od 2-12 god.na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene
dete do 12 god.sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 80% od cene

 

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Čanj Leto 2020 – Mir i prelepa plaža za letovanje u 2020!

Čanj je malo mesto između Sutomora i Petrovca, sa jednom od najlepših šljunkovitih plaža u Crnoj Gori. Mir, prelepi Jadran, nepostojanje saobraćaja, veoma prijatna mikroklima, duga i topla leta… Sve su to preduslovi za odličan porodični odmor bez previše buke i gužve.

Čanj je veoma lako dostupno letovalište, a u isto vreme zaštićeno od okoline i saobraćajnica uvalom u kojoj se nalazi. Još neke prednosti ovog mesta su veoma toplo more, lepo uređena plaža duga oko 1200m, park i šuma u zaleđini, kao i dosta pristupačane cene smeštaja 🙂

Čanj je atraktivno turističko letovalište smešteno u uvali između Sutomora i Petrovca. Sa posebnom lokacijom, ono predstavlja mikro celinu gde se ukrštaju vetrovi poznati kao ‘Ruža vetrova’ koji pogodno deluju u lečenju bronhijalnih bolesti i ujedno ga čini unikatnim mestom na Crnogorskom primorju. Plaža je dužine 1.300 metara i površine oko 55.000 m2. Prekrivena je debelim naslagama sitnog i raznobojnog peska po čemu je i dobila naziv ‘Biserna obala’. U neposrednoj blizini letovališta Čanj se nalazi jedna od najljepših plaža u Crnoj Gori čuvena ‘Kraljičina plaža’. Do ove male, ali veoma atraktivne plaže može se doći jedino s mora. Okružena je sedimentnim stenama. Zbog ambijenta, prekrasnog peska i kristalno čistog mora veoma je omiljena među turistima.