noscript

Vila Lazaros – Olympic Beach – Leto 2018

od 49€ Najmanja moguća cena po osobi

VILA LAZAROS, u porodičnom vlasništvu, smeštena je u Olympic bich -u, na 50 metara od plaže i na maloj pešačkoj udaljenosti od restorana, barova i supermarketa. U ponudi ima smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom.

Jednostavno uređeni studiji vile Lazaros ukrašeni su toplim bojama i imaju podove s pločicama. Pored toga sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju sa trpezarijom, frižider, TV i klima-uređaj, kupatilo sa tusem.

Vila Lazaros se nalazi na 2 km od Paralije  i na 8 km od grada Katerini.  Međunarodni aerodrom Solun Makedonija je udaljen 60 km. Besplatan javni parking na raspolaganju vam je u obližnjim ulicama.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Lazaros Olympic Beach Leto 2018

 

1.DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN – 11. DAN: Paralija, O.Beach, Leptokarija, Nei Pori – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

12.DAN: Nei Pori, Leptokarija, O.Beach, Paralija – napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Lazaros Olimpic Beach leto 2018

 

 

 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke UNI CREDIT, na dan uplate i ne može biti predmet prigovora.

  • Gotovinski 100 % prilikom rezervacije za rezervacije po PROMO CENAMA
  • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije 15 danapre početka putovanja,
  • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu, odloženo čekovima građana zaključno sa 25.12.2018po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan deponovanja čekova uz uvećanje od 1,5 %  na mesečnom nivou. Dospeće rata može biti 15., 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle putovanja obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora najkasnije 15 dana pre početka putovanja;
  • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu, odloženo administrativnom zabranom uz uvećanje od 1,5 %  na mesečnom nivou zaključno sa 25.12.2018po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan dospeća rate sa organizacijama sa kojima T.A. Millenium ima potpisan ugovor. Dospeće rata može biti 15. , 20. i 25. u mesecu;

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi 10 noćenja/11 dana – najam,
  • vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni, dabldeker ili minibusom audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
  • usluge licenciranog vodiča – pratioca grupe prema programu putovanja,
  • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili ino partnera,
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana.

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja,
  • Korišćenje klima uređaja koji se plaća na licu mesta inopartneru i iznosi 5 € po danu po smeštajnoj jednici,
  • Boravišnu taksu – koja će se naplaćivati od 01.01.2018.: privatan smeštaj – 0,5 € – 1 € po smeštajnoj jedinici po noćenju. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji vile. Vlasnici vila imaju pravo da ne dozvole ulaz u smeštajnu jednicu ukoliko putnik odbije da plati boravišnu taksu.
  • Putnikove individualne troškove,
  • Ulaznice i fakultativne izlete u organizaciji inopartnera,
  • Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
Dodatne Napomene

Napomene za Vilu Lazaros Olympic Beach leto 2018

 

NAPOMENE VEZANE ZA SMEŠTAJ

* U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.

*Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije.

*Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i dešavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.

*Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog petog dana boravka na zahtev gostiju (gosti sami menjaju posteljinu koju dobiju).

*Putnici su duzni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati novac putnicima.

*Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila korišćenja klima uređaja propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

Postoji mogućnost oštećenja posuđa ili nedostatka nekog komada posuđa, koji se dogodio u prethodnim smenama – ovakvu reklamaciju molimo odmah prijavite Predstavniku, Vođi puta ili vlasniku kuće kako bi se posuđe u kuhinji kompletiralo i kako vlasnik ne bi teretio putnike za eventualni lom i sl.

*Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

* Poslednjeg dana boravka, ispraznite Vaše kante za smeće.

* Molimo Vas da se od 14:00h do 17:30h, svakog dana pridržavate kućnog reda.

*Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižutemperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.

* WiFi: U cenovniku su obeleženi objekti koji imaju obezbeđen WiFi u trenutku potpisivanja ugovora sa tim objektom. Redovno plaćanje računa za Internet i održavanje mreže obaveza je vlasnika objekta i agencija ne može da garantuje da će svi objekti u svakom trenutkutokom sezone imati WiFi. Tokom sezone mogući su prekidi u vezama, kao i opterećenje mreže koje će dovesti do slabijeg protoka informacija. Molimo sve putnike za razumevanje povodom ovoga!

* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za: -normalan ležaj je 70-80 x 180-190 cm, – francuski ležaj je 120-140 x 180-190 cm.

*U slučaju gubitka ključa zamena je 10 eura. U slučaju gubitka kartice zamena je 50 €. Taj trošak snosi sam putnik.
Organizator Millenium Ts ovlasceni subagent Galileo tours Nis

Mapa
Popusti

UMANJENJA I DOPLATE

 • DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA IZNOSI 10 € PO OSOBI
 • DOPLATA ZA POLAZAK IZ UŽICA IZNOSI 20 € PO OSOBI
 • UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ:
  -za rezervacije po REDOVNIM CENAMA umanjenje iznosi 25 € PO OSOBI
  -za rezervacije po PROMO CENAMA umanjenje iznosi 15 € PO OSOBI
  NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICAMA!
 • SPAJANJE DVE SMENE – Za putnike koji koriste organizovan prevoz umanjenje iznosi ukupno 20 € po osobi za obe smene. Za putnike koji koriste sopstveni prevoz umanjenje iznosi ukupno 40 € po osobi za obe smene (NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA KOD SMENA OZNAČENIH ZVEZDICOMKAO NI U SLUČAJU KADA JE SAMO JEDNA SMENA OZNAČENA ZVEZDICOM).
 • DOPLATA ZA 1/1 SOBU IZNOSI 90% OD CENE ARANŽMANA

USLOVI I POPUSTI ZA DECU
*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 12 godina smatraju se odraslim osobamaDeca od 7-12 godina moraju koristiti sopstveni ležaj.

 • dete od 0–6,99 god. u pratnji dve punoplatežne osobe u zajedničkom ležaju – BESPLATNO (plaća samo cenu autobuske karte);
 • dete od 2–11,99 god. u pratnji dve punoplatežne osobe na sopstvenom ležaju ostvaruje popust 20% (popust se odnosi samo na jedan ležaj u studiju);
 • dvoje dece od 2–11,99 god. u pratnji dve punoplatežne osobe, koja dele ležaj ostvaruju popust po 40% od cene aranžmana (putnici dobijaju 1/3 studio i 4 mesta na autobusu)

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Olympic Beach apartmani leto 2020

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂
Olympic Beach je malo mesto, 3km od Paralije, do koga se može doći i vozićem koji saobraća tokom cele turističke sezone. Većina vila je novijeg datuma, a plaža je jako široka. Preporučuje se pre svega porodicama sa malom decom, ali i svakom ko želi da mirno provede svoje letovanje.
Iznad Olympic Beacha izdiže se veličanstveni Olimp sa svojih 2917 m nadmorske visine i ostavlja svakog turistu bez daha.

Veliki izbor apartmana, studija, soba i mezoneta u našoj ponudi za letovanje u Olympic Beachu! 

Naša ponuda uključuje veliki broj različitih tipova smeštaja u Olympic Beach-u. Ako želite da letujete kao grčki bogovi 🙂 izaberite neku od vila iz naše ponude.
Volite da odmarate na terasi koja ima direktni pogled na more, da ste u centru svih zbivanja, ili pak želite možda malo mirniji okruženje sa pogledom na planinu bogova?

Olympic Beach je poznato letovalište koje se nalazi u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobilo ime. Nalazi se na 70 kilometara od Soluna, na obali Egejskog mora i 8 kilometara od poznatog trgovačkog centra severne Grčke, Katerini, što je idealno za ljubitelje shoppinga. Dugom peščanim plažom, na samo 2 kilometara, spojen je sa jednim od najpoznatijih letovališta Grčke – Paralijom. Na šetalištu se nalaze tradicionalne taverne i veliki broj prodavnica. S obzirom da važi za jedno od mirnijih mesta, blizina Paralije omogućiće Vam da Vaš odmor upotpunite, učinite dinamičnijim i uživate u noćnom provodu. Olympic Beach je raj za one koji vole mirniji odmor, na širokim peščanim plažama, sa dobro opremljenim kafićima i beach bar-ovima duž obale, kao i za porodice sa decom i one koji žele da se opuste i relaksiraju. Nadomak plaže nalazi se park prepun zelenila, koji je opremljen igralištem za decu. U našoj ponudi je vila Coctail koja već dugi niz godina dočekuje i ispraća zadovoljne klijente.