noscript

Vila Monte Rio – Budva – Leto 2021

od 168€ Najmanja moguća cena po osobi

 Vila “MonteRio” se nalazi u centralnom delu Budve, na svega 500m od poznate Slovenske plaže, u mirnom delu grada, daleko  buke i gužve, a opet  blizu mora, kafe-barova i prodavnica. Objekat sa ima sopstven restoran, prijatno opremljene sobe.  Kapacitet vile je 120 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim ( francuski ili 2 sing ležaja) i trokrevetnim ( francuski i 1 singl ležaj)  sobama koje poseduju: sopstveno kupatilo sa tušem, WI-FI, TV, frižider, klima uređaj, a većina soba ima sopstvenu veliku terasu sa garniturom za sedenje.

Za goste je usluga na bazi polupansiona ili noćenja sa doručkom – švedski sto (doručak i večera na bazi anketiranja pri izboru od 2 do 3 jela.).

Kompletan objekat pokriven je kvalitetnim besplatnim internet signalom. Gosti koji dolaze sopstvenim vozilom mogu koristiti uslugu parkinga u okviru objekta ( parking se doplaćuje tokom jula i avgusta 5€ po danu).

Glavna autobuska stanica nalazi se na svega 900m od vile, a u  blizini vile nalaze se nekoliko manjih autobuskih stajališta za lokalne autobuse, što nudi mogućnost gostima da posete neku od budvanskih plaža van gradskog jezgra.

Dodatne informacije

 

DECA  do 4 godine borave gratis, bez usluga

DECA od 4 do 12 godina imaju popust 50% u pratnji 2 punoplative osobe  u 1/3 sobi

CENA OBUHVATA:

  • 7 noćenja u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi izabrane usluge
  • Boravišnu taksu

POPUSTI I DOPLATE:

 

  • Parking se doplaćuje tokom jula i avgusta 5€ po danu
  • Doplata za 1/1 sobu je 50% van sezone , odnosno 80% u periodu od 15.07 do 31.08.

Ulazak u sobe je od 13h prvog dana boravka, a napuštanje istih je do 09h poslednjeg dana boravka.

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.