noscript

Olympic Beach

First Minute 20%
Olympic Beach Vila Dafni - Galileo tours

Vila Dafni – Olympic Beach – Leto 2020

Cena od: 75€
First Minute 15%
Vila Evdokia Olympic Beach leto Galileo tours

Vila Evdokia – Olympic Beach – Leto 2020

Cena od: 40€
First Minute 10%
Vila Hermes Olympic Beach Galileo tours

Vila Hermes – Olympic Beach – Leto 2020

Cena od: 50€
First Minute 20%
Olympic Beach Vila Ilias - Galileo tours

Vila Ilias – Olympic Beach – Leto 2019

Cena od: 39€
First Minute 15%
Vila Julia Olimpich Beach Galileo Tours

Vila Julia – Olympic Beach – Leto 2019

Cena od: 69€
First Minute 15%
Olympic Beach Vila Lazaros leto 2016 Galileo tours

Vila Lazaros – Olympic Beach – Leto 2018

Cena od: 49€
First Minute 15%
Vila Olga Olympic Beach Galileo tours

Vila Olga – Olympic Beach – Leto 2020

Cena od: 39€

Olympic Beach apartmani leto 2020

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂
Olympic Beach je malo mesto, 3km od Paralije, do koga se može doći i vozićem koji saobraća tokom cele turističke sezone. Većina vila je novijeg datuma, a plaža je jako široka. Preporučuje se pre svega porodicama sa malom decom, ali i svakom ko želi da mirno provede svoje letovanje.
Iznad Olympic Beacha izdiže se veličanstveni Olimp sa svojih 2917 m nadmorske visine i ostavlja svakog turistu bez daha.

Veliki izbor apartmana, studija, soba i mezoneta u našoj ponudi za letovanje u Olympic Beachu! 

Naša ponuda uključuje veliki broj različitih tipova smeštaja u Olympic Beach-u. Ako želite da letujete kao grčki bogovi 🙂 izaberite neku od vila iz naše ponude.
Volite da odmarate na terasi koja ima direktni pogled na more, da ste u centru svih zbivanja, ili pak želite možda malo mirniji okruženje sa pogledom na planinu bogova?

Olympic Beach je poznato letovalište koje se nalazi u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobilo ime. Nalazi se na 70 kilometara od Soluna, na obali Egejskog mora i 8 kilometara od poznatog trgovačkog centra severne Grčke, Katerini, što je idealno za ljubitelje shoppinga. Dugom peščanim plažom, na samo 2 kilometara, spojen je sa jednim od najpoznatijih letovališta Grčke – Paralijom. Na šetalištu se nalaze tradicionalne taverne i veliki broj prodavnica. S obzirom da važi za jedno od mirnijih mesta, blizina Paralije omogućiće Vam da Vaš odmor upotpunite, učinite dinamičnijim i uživate u noćnom provodu. Olympic Beach je raj za one koji vole mirniji odmor, na širokim peščanim plažama, sa dobro opremljenim kafićima i beach bar-ovima duž obale, kao i za porodice sa decom i one koji žele da se opuste i relaksiraju. Nadomak plaže nalazi se park prepun zelenila, koji je opremljen igralištem za decu. U našoj ponudi je vila Coctail koja već dugi niz godina dočekuje i ispraća zadovoljne klijente.