Rafailovići

Rafailovici je malo naselje koje se nalazi istočnom delu velike bečićke plaže. Udoban prilaz sa Jadranskog puta, blizina mora i mogućnost dolaska do Budve peške duž lepog primorskog šetališta privlači veliki broj gostiju. Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana, i već dugo zadivljuje domaće i strane turiste.

Agencija Galileo tours ima u ponudi vile prve kategorije (privatnismeštaj) sa apartmanima i studijima u Rafailovicima na manje od jednog minuta hoda od plaže. Vile raspolažu apartmanima, studijima i sobama i sve smeštajne jedinice poseduju klima uredaje, tv sa kablovskim programom, sopstveno kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, dok apartmani i studiji imaju i kompletno opremljenu kuhinju sa priborom.
Ishrana gostiju je organizovana u restoranu Miron koji se nalazi pored hotela Obala na 20m od plaže i restoranu Obala koji se nalazi pored samog šetalista u centralnom delu Rafailovica.