noscript

Vila Romantika – Bijela – Leto 2019

od 55€ Najmanja moguća cena po osobi

U neposrednoj blizini hotela “Delfin” 40m od mora, nalazi se vila Romantika. Vila raspolaže luksuzno opremljenim trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Svaki apartman poseduje spavaću sobu, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju, veoma prostrane terase.Parking za goste vile je obezbedjen.U neposrednoj blizini vile nalaze se pekara, prodavnice prehrambene robe..Za one koji žele miran porodični odmor ovo je idealna destinacija.

Cenovnik Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Romantika – Bijela – Leto

 

U cenu aranžmana je uključeno:

– Smeštaj na bazi 9 noćenja

– U cenu aranžmana nije uključeno

– Boravišna taksa i osiguranje plaćaju se na licu mesta

– Putno zdravstveno osiguranje – Individualni troškovi

NAČIN PLAĆANJA:

– 20% prilikom rezrevacije ostatak 10 dana pre polaska

– 20% prilikom rezervacije, ostatak u mescnim ratama do 10.12.2019.godine cekovima gradjana

– administrativnom zabranom u mesecnim ratama do 10.12.2019. godine

Dodatne Napomene

Dodatne napomene Vila Romantika – Bijela – Leto

 

Na 12 kilometara od Herceg Novog, na magistralnom putu prema Kotoru i Budvi nalazi se mesto Bijela, gradić sa oko 7 hiljada stanovnika. Samo ime dovoljno govori da se radi o jednom od najsunčanijih mesta u Boki Kotorskoj /preko 200 sunčanih dana godišnje. Mir i lepote Bijele, uz blizinu Herceg Novog sa kojim je izvanredno povezan autobuskim vezama čine Vaš odmor još prijatnijim.

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Boka Kotorska Leto 2020!

Boka Kotorska – nevesta prelepog Jadrana 🙂 Ovekovečena u pesmama, na platnima velikih umetnika, sačuvana u uspomenama svakog ko je bar jednom video!
Ovde letuju poznati i slavni, oni istančanog ukusa i posebnih zahteva, oni koji hoće malo raja samo za sebe, daleko od očiju drugih..

Možete i vi 🙂 Za letovanje u 2020, “naše more” je i dalje tu 🙂 Možda više nije “naše” ali je i dalje savršeno, predivno, čisto, lekovito i tako blizu.

Bokokotorski zaliv ili Boka Kotorska nalazi se izmedju planina Orjen i Lovćen, ima vijugavu obalu dugu oko 105km. Sastoji se od četiri povezana zaliva. Ulaz u Bokokotorski zaliv je izmedju rta Oštra i rta Azra i širok je 2950m. Tesnac Verige širok je samo 340m. Ulaz u zaliv i tesnac čine Bokokotorski zaliv jedan od najzaštićenijih zaliva na svetu. Zbog toga se ovde razvila pomorska privreda, nauka i arhitektura. U Bokokotorskom zalivu nalazi se sedam ostrva: Sv. Marko, Mamula, Gospa od Skrpjela, Sv. Djordje, Milosrda, Ostrvo cveća i Mala Gospa. Na krajnjoj tački zaliva je grad Kotor koji je od UNSCO-a proglašen svetskom kulturnom baštinom.