noscript

Leptokarija

Leptokarija leto 2018

Leptokarija leto

Cena od:
First Minute 20%
Leptokarija Vila Apolon Galileo tours

Vila Apolon – Leptokarija – Leto 2019

Cena od: 85€
First Minute 15%
Vila Nikos Leptokarija Galileo tours

Vila Nikos – Leptokarija – Leto 2019

Cena od: 95€
First Minute 15%
Leptokarija Vila Olympia Galileo tours

Vila Olympia – Leptokarija – Leto 2019

Cena od: 70€
First Minute 15%
Vila Siros Leptokarija Galileo tours

Vila Siros – Leptokarija – Leto 2019

Cena od: 85€
First Minute 15%
Vila Sofia Leptokarija Galileo tours

Vila Sofia – Leptokarija – Leto 2019

Cena od: 70€

Leptokarija apartmani leto 2020!

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂 A mali ribarski raj u Leptokariji danas je pretvoren u jednu od najvažnijih turističkih destinacija Grčke.
Pod budnim okom moćnog Olimpa, Leptokarija se razvila u oazu porodica i prijatelja koji žele prostrane plaže i miris Egeja. More je ovde izuzetno čisto, a niz šetalište se nižu barovi, grčke taverne, mnoštvo prodavnica i čuveni  Lidl.

Leptokarija je mali gradić u podnožju Olimpa, sa dugačkom plažom od 6km. Prvog dana, vodič nas je povela u šetnju mestom i pokazala bitnija mesta i ono što bi nas moglo zanimati ili nam zatrebati, tipa marketi (Masutis u glavnoj ulici), ambulante, apoteka, pijaca, pošta, železnička stanica (kojom za samo 5 minuta i isto toliko evra možete otići u Nei Pori). Glavna ulica je Metaksa i proteže se od plaže uz brdo i tu ćete naći bukvalno sve što vam treba: od smeštaja, marketa, taverni, restorana, pekara, poslastičara, kafića, pa sve do zlatara, krznara, butika i suvenirnica. Pruga prolazi kroz grad, i kako nam je rečeno, deli grad na novi deo ispod pruge, bliži plaži, koji je van sezone pust, i na stari iznad pruge, gde žive meštani.

Velikim plusom Leptokarije se smatra blizina Olimpa, što zbog prijatne klime, što zbog pijaće vode. Osim toga u blizini ima još dosta mesta za posetiti i videti, tipa, Litohoro u podnožju Olimpa, Paralija i Olimpik bič severno, kao i Platamon i Nei Pori južno, i tvrđava Sveti Pantelejmon. Solun je udaljen stotinak kilometara, a Katerini 30-ak. Samim tim postoji veliki broj izleta koji se mogu uplatiti u lokalnim agencijama po prihvatljivim cenama, a neke od njih možete izvesti i u privatnoj režiji ukoliko putujete svojim autom, jer je Leptokarija na takvoj poziciji da je sve relativno blizu.

Za Vaš savršeni odmoru u 2020. godini!

Za savršeno letovanje, potrebno je more, sunce, galebovi, giros 🙂 I prava vila! Stoga, naša ponuda za izbor apartmana u Leptokariji, i leto po svačijem ukusu u 2018. godini, sadrži preko 40 smeštajnih objekata različite kategorizacije.
I ako imate 20 ili 60 godina, volite da pešačite lli samo da gledate u pučinu, treba Vam II ili IV sprat ili želite privatnost bungalova, sve je tu. Pa, izaberite…