Nea Kalikratija

Nea Kalikratija – sve što Vam je potrebno za ispunjen odmor u 2024!

Nea Kalikratija se nalazi na samom početku Halkidikija, na samo 35km od Soluna. Ovo je jedna od najbližih destinacija Srbiji u Grčkoj, na početku Kasandre, sa odličnim položajem u odnosu na Sitoniju i ostatak poluostrva. Nea Kalikratija je veoma živo mesto, čak i zimi, sa brojnim sadržajima za ispunjeno letovanje i različite aktivnosti. Odličan položaj ovog mesta ogleda se u već pomenutoj blizini Soluna i drugih atraktivnih mesta, supermarketa, aqua parkova i drugih zabavnih sadržaja, kao i više plaža sa plavim zastavama.

Plaža Nea Kalikratije je prostrana, uređena, sa ležaljkama i suncobranima, finim peskom i postepenim ulaskom u vodu, što je čini veoma pogodnom za decom. Ležaljke i suncobrani se uglavnom dobijaju naručenim pićem, s tim što ima delova plaže gde možete staviti i svoje ležaljke, suncobrane, peškire… Duž plaže se nalazi uređeno šetalište Nea Kalikratije sa brojnim baštama, kafićima, barovima, restoranima… Na centralnom trgu, blizu same plaže, nalazi se park za decu, u lepoj hladovini borova.

Dobrodošli u Nea Kalikratiju, slikovito letovalište na obali Egejskog mora, gde se spoj mira i ljepote susreće s neodoljivim šarmom. Ako planirate odmor za leto 2024. godine, Nea Kalikratija nudi savršeno mesto za opuštanje pod suncem, istraživanje lokalne kulture i uživanje u modernom smeštaju. Naša bogata ponuda apartmana u Nea Kalikratiji obezbeđuje udobnost i nezaboravno iskustvo tokom vašeg letovanja.

Nea Kalikratija je poznata po svojim prostranim plažama, šetalištima uz obalu i tradicionalnom grčkom gostoprimstvu. Ako tražite idealno mesto za porodični odmor, romantično bekstvo ili avanturu s prijateljima, ovo letovalište ima sve što vam je potrebno.

Naši apartmani u Nea Kalikratiji za leto 2024. godinu prilagođeni su različitim potrebama putnika. Bez obzira da li tražite prostran smeštaj za celu porodicu, romantični studio za dvoje ili grupni apartman za prijatelje, imamo savršen izbor za vas. Svaki smeštaj je pažljivo opremljen kako bi zadovoljio moderne standarde udobnosti i pružio vam domaću atmosferu tokom odmora.

Nea Kalikratija apartmani leto 2024 pružaju vam priliku da istražite bogatstvo lokalnih atrakcija. Prošetajte šarmantnim trgovima, uživajte u lokalnoj kuhinji u tradicionalnim tavernama ili se opustite uz osvežavajuće piće u obližnjim kafićima. Ovo letovalište takođe nudi razne aktivnosti na vodi, izlete i kulturne manifestacije tokom letnjih meseci.

Za ljubitelje prirode, oblast oko Nea Kalikratije nudi prelepe pejzaže, idealne za šetnje i istraživanje. Plaže sa belim peskom i tirkiznim morem stvaraju slikovite prizore, dok miris borove šume doprinosi opuštanju i spokoju.

Rezervišite svoj smeštaj u Nea Kalikratiji za leto 2024. godine i doživite spoj tradicije i savremenog uživanja. Naši apartmani pružaju vam udobnost i privatnost, čineći vaš odmor nezaboravnim doživljajem. Očekujemo vas u ovom grčkom rajskom kutku!

Nea Kalikratija – uživajte u svom letovanju u 2024. godini i svim čarima ovog živopisnog mesta!