noscript

Nea Moudania

First Minute 10%
Vila Irini Nea Mudania Galileo tours

Vila Irini – Nea Moudania – Leto 2020

Cena od: 28€

Nea Moudania leto 2020!

Nea Moudania je najveće mesto na poluostrvu Kasandra, na Halkidikiju. Predstavlja administrativni, kulturni, finansijski centar ove regije. Ovaj grad je turistička destinacija koja može odgovoriti potrebama najzahtevnijih turista. Mesto poseduje brojne sadržaje, markete, barove, restorane, parkove i igrališta za decu, marinu… Lokacija ovog mesta, kao i Nea Kalikratije, je posebna prednost obzirom na blizinu Soluna, tržnih centara, aqua parkva, supermarketa, i svakako blizinu same Srbije.

Plaža u je posebna prednost ovog mesta. Prostrana, uređena plaža sa puno sadržaja, nalazi se na 800 m od urbanog centra grada. Kristalno čista voda, sitan pesak na plaži i  u vodi pruža odlične uslove za letovanje porodica sa decom ali i omladine. Malo dalje od samog mesta možete naći skrovite plaže,  sa kamenim dnom, sakrivene u prirodnoj hladovini. Na ulazu u Nea Moudaniju nalazi se Lidl, a velike markete možete naći i u samom mestu.

U samom gradu na obali postoji veliki broj prelepo uredjenih kafica sa divnim bastama tik uz more, odlicne taverne, veliki broj klupica duz dugackog, uredjenog i poplocanog setalista.

Ukoliko zelite letovati u gradu koji vam pruza i odlicnu plazu, ali i dosta mogucnosti za vrlo sadrzajan odmor Nea Mudanja može biti dobar izbor.

U blizini mesta postoje i razlicite druge turisticke atrakcije i istorijske znamenitosti koje mozete obici, ali i predivne uvalice i plaze koje mozete istraziti.

Za sve koji žele ispunjen odmor, lepu i prostranu plažu, brojne sadržaje za decu i omladinu, mogućnost izleta i obilazaka istorijskih nalazišta, tržnih centara, Soluna – Nea Moudania je pravi izbor.