noscript

Nea Moudania

Nea Moudania leto 2023!

Nea Moudania je najveće mesto na poluostrvu Kasandra, na Halkidikiju. Predstavlja administrativni, kulturni, finansijski centar ove regije. Nea Moudania je turistička destinacija koja može odgovoriti potrebama najzahtevnijih turista. Mesto poseduje brojne sadržaje, markete, barove, restorane, parkove i igrališta za decu, marinu… Lokacija ovog mesta, kao i Nea Kalikratije, je posebna prednost obzirom na blizinu Soluna, tržnih centara, aqua parkva, supermarketa, i svakako blizinu same Srbije.

Plaža u Nea Moudaniji je posebna prednost ovog mesta. Prostrana, uređena plaža sa puno sadržaja, nalazi se na 800 m od urbanog centra grada. Kristalno čista voda, sitan pesak na plaži i  u vodi pruža odlične uslove za letovanje porodica sa decom ali i omladine. Malo dalje od samog mesta možete naći skrovite plaže,  sa kamenim dnom, sakrivene u prirodnoj hladovini. Na ulazu u Nea Moudaniju nalazi se Lidl, a velike markete možete naći i u samom mestu.

Za sve koji žele ispunjen odmor, lepu i prostranu plažu, brojne sadržaje za decu i omladinu, mogućnost izleta i obilazaka istorijskih nalazišta, tržnih centara, Soluna – Nea Moudania je pravi izbor.