Dobre Vode

Dobre Vode: Vaša Oaza Za Letovanje U Crnoj Gori 2024

Dobre Vode, najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja, idealno je za porodice s decom. Ima bogat noćni život za mlade posetioce, s lokalima i diskotekama. Ova uvala smeštena je između Bara i Ulcinja, udaljena je svega nekoliko kilometara od Bara.

Vazduh u Dobre Vode često se naziva “vazdušna banja”, poznata po povoljnim vetrovima za respiratorna oboljenja. Na plaži “Veliki Pijesak” pruža se nezaboravan zalazak sunca. Pored toga, u blizini su i znamenitosti poput Starog Bara i dvorca kralja Nikole.

Veliki Pijesak, prelepa plaža između Bara i Ulcinja, spada u Barsku opštinu. Plaža je dugačka oko 300 metara, sa površinom od 8,046 m2. Okružena je brojnim restoranima, brzom hranom, apartmanima i hotelima. Dobre Vode Leto

Dobre Vode Leto 2024: Vaš Izbor Za Nezaboravan Odmor

Dobre Vode predstavljaju jedno od najlepših Crnogorskih primorskih mesta. Osim prelepe plaže, tu je i najveća luka u Crnoj Gori, Luka Bar. Takođe, nedaleko od Dobre Vode je čuvena železnička stanica Bar-Beograd, što olakšava dolazak turistima. Ukoliko volite romantične zalaske sunca, miris mediteranske vegetacije i čisto more, Dobre Vode i Veliki Pijesak su pravo mesto za Vas.

Dugogodišnji hit je i poslastičarnica Plavi Jadran, gde se u paketu poručuju burek i sladoled, a nije retko da Vas i neka kugla sladoleda pogodi u glavu dok gazda žonglira 🙂

Uživajte u lepoti Dobre Vode u leto i Velikog Pijeska, gde se spajaju romantični zalasci sunca i miris mediteranske vegetacije. Ovo mesto nudi sve – od čiste vode do bogatog noćnog života. Rezervišite smeštaj i doživite nezaboravno letovanje u Dobre Vode 2024!