noscript

Vrahos

Divna plaža Vrahosa za opušteno letovanje 2023!

 

Magični Epir, okupan u mirnim tonovima Jonskog mora, nudi nam grčke Karibe oličene u bezbrojnim uvalama Sivote, prelepu Pargu kao grad istorije, prošlosti i ljubavi, i naravno savršene plaže VrahosaAko izaberete da letujete na jonskim obalama Grčke možete uživati u savršenim plažama, brojnim izletima i krstarenjima do nekog od ostrva Epira. Za sve koji idu  sopstvenim prevozom ili planiraju da iznajme auto ili skuter ova regija je pravi izbor zbog brojnosti i različitosti plaža – kako onih uređenih, tako skrivenih i mirnih.

Tihi Vrahos jedan je od bisera Epira, na samo 20ak min od Parge, savršen za parove i sve one koji žele svoj mir, priliku da uživaju u privatnosti odličnih vila na samoj plaži. Za leto 2023, smeštaj u Vrahosu je raznovrstan i veoma povoljan. Izaberite savršenu vilu za Vas i odmorite u magičnom, nekada ribarskom selu obale Jonskog mora. 

Mnogo toga možete videti i doživeti u Vrahosu na svom letovanju u 2023!

 

Preko tri kilometara savršene peščane plaže, uz tirkizno more, divno šetalište pored obale, veliki broj taverni, kafića, barova i ribljih restorana garantuje savršen odmor u Vrahosu. Posetite Kefaloniju i slikoviti gradić Fiskardu, uživajte u vodenim sportovima, otkrijte tajne Paksosa i Antipaksosa, ko voli istoriju može do Krfa i Vida. Ako želite da se odmorite, uživate i opustite – Vrahos je pravi izbor za vas.