Zimovanje

Zimovanje 2022 – sa Galileom do svih vrhova Evrope!

Jeste li već doneli odluku gde ćete zimovati ove godine? 🙂 Spremili smo Vam veoma zanimljivu i široku ponudu za Zimovanje 2022. Spremite ski opremu, tople šalove i rukavice i birajte: Kopaonik, Francuska, Italija, Borovec ili Bansko…

Ponos našeg zimskog turizma, Kopaonik, sa svojih 2017 metara i skoro 36 km ski staza poslastica je za skijaše iz ovog dela Evrope. Stara Planina sa svojim centrom na skoro 1800m nadmorske visine biser je balkanskog zimskog turizma.
Borovec na najvišoj planini Balkana, RIli, razvijen i veoma posećen ski centar koji  nudi odlične uslove za sve prave ljubitelje skijanja i drugih zimskih sportova. Sa druge strane, gradić Bansko, u podnožju Pirina, spoj je tradicije i kulture sa pristupačnim i razvijenim zimskim sadržajima. Ovde možete prošetati malim ulicama pod snegom, uživati u čarima bugarske kuhinje, provesti veče uz kamin u nekom od brojnih i toplih porodičnih hotela. A možete i uživati u Burgaskom pivu u nekoj od brojnih pivnica i pabova.

Italijanski Alpi sa modernim gondolama, razvijenim ski centrima, profesionalnom uslugom i preko 100km staza mogu takođe biti Vaš izbor – paket aranžmani koji uključuju avio prevoz i ski pass hit za sezonu Zimovanje 2022!

Za francuski Val Thorens dovoljno je reći da je to najbolji ski centar na svetu! Ovaj najviši zimski centar Evrope krem je francuskog turizma, ponosni deo naveće ovakve oblasti na svetu! Ovde dobijate sve i na najvišem mogućem nivo. Izaberite 🙂

Skijajte ili samo uživajte u snegu – najveći i najpovoljniji izbor!