noscript

Hanioti

First Minute 15%
App Hotel Asteras Hanioti Galileo tours

App hotel Asteras – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 107€
First Minute 10%
Vila Golden Beach Hanioti Galileo tours

Vila Golden Beach – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 40€
First Minute 15%
Vila Hellen Hanioti Galileo Tours

Vila Hellen – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 85€
First Minute 20%
Vila Lena Hanioti Galileo Tours

Vila Lena – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 89€
Vila Leontis Hanioti Galileo Tours

Vila Leontis – Hanioti – Leto

Cena od: u pripremi
First Minute 10%
Vila Macedonia sky Hanioti - Galileo tours

Vila Macedonia Sky – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 70€
First Minute 10%
Vila Margaritis Hanioti Galileo tours

Vila Margaritis – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 70€
First Minute 10%
Vila Martha Hanioti Galileo tours

Vila Martha – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 80€
First Minute 10%
Vila Natasa Hanioti leto Galileo tours

Vila Nataša – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 60€
First Minute 10%
Vila Nikos 1 Hanioti Galileo tours

Vila Nikos 1 – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 75€
First Minute 10%
Vila Nikos 2 Hanioti Galileo tours

Vila Nikos 2 – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 75€
First Minute 15%
Vila Pagidas Hanioti Galileo tours

Vila Pagidas – Hanioti – leto 2020

Cena od: 45€
Last Minute 35%
Vila Panorama 2 Hanoti Galileo tours

Vila Panorama 2 – Hanioti – Leto 2018

Cena od: 80€
First Minute 10%
Vila Panos Hanioti letovanje Galileo tours

Vila Panos – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 65€
First Minute 10%
Vila Petrina, Hanioti Galileo Tours

Vila Petrina 1 i 2 – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 85€
First Minute 15%
Vila Simeon Hanioti Galileo tours

Vila Simeon – Hanioti – Leto

Cena od: u pripremi
First Minute 15%
Vila Simeon Beach Hanioti Galileo tours

Vila Simeon Beach – Hanioti – Leto 2019

Cena od: 85€
First Minute 10%
Vila Spiros Hanioti Galileo tours

Vila Spiros – Hanioti – Leto 2020

Cena od: 70€

Hanioti letovanje 2020!

Nakon 60-ak minuta vožnje od Soluna stigli ste u gradić Hanioti, drugi od tri najpoznatija na Kasandri. Živopisno mesto godinama mami turiste da mu se uvek nanovo vraćaju. Duga i ukutkana plaža i čisto, mirno i toplo more su kvaliteti koji će vas naterati da dođete opet. Pregršt sadržaja za porodice, decu, mlade… Hoteli noću obasjani raznobojnim svetlima, diskoteke i kafići, taverne i restorani, vile. Dovoljno za svačiji ukus i raspoloženje. Plaža je delom slobodna, tako da će i ljubitelji odmaranja na pesku ali i oni koji uživaju u udobnosti ležaljki moći da nađu mesto na ovoj plaži.

Hanioti je poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra i skriveno je kao u raju pod obroncima brda prekrivenih četinarima. Smešten je na oko 100 km od Soluna, a veruje se da je jedna od najlepših turističkih destinacija na “prvom prstu” Halkidikija.

Kasandra je najgušće naseljen “prst” Halkidikija, a pored svoje prelepe kilometrima duge razudjene obale, bujne prirode i kristalno čiste morske vode, ova destinacija nudi i razne druge interesantne turističke sadržaje. Ovde će i najizbirljiviji posetilac uspeti da nadje takav aranžman koji će u potpunosti odgovoriti onim željama i potrebama kakve se traže za letnji odmor.

Na Kasandri postoji mnoštvo kafića, diskoteka i klubova, koji mladima i onima koji se tako osećaju, nude dobra mesta za izlaske i provod. Veliki broj taverni i restorana pružaju priliku za nešto mirniji način provoda, prvenstveno za one koji letuju sa porodicom, i one koji žele mir i tišinu, bez velikih gužvi.

Osim velikog broja hotela i vila, Kasandra ima i banje. Ovde se nalaze mnogobrojna poznata letnjaodmarališta a vrlo često ona predstavljaju i najtraženije letnje destinacije turista iz cele Evrope, kao i iz Srbije. Turističke agencije za ovaj deo Grčke nude aranžmane sa raznovrsnim ponudama apartmana u vilama i kućama, koje su uglavnom u većini slučajeva nadomak samog mora. Pored toga, poluostrvo Kasandra je i domaćin dva velika festivala, “Sani” i “Siviris”.

U zalivu Toroneos more je kristalno čisto i toplo, a klima je blaga i pogodna za razvitak raskošne vegetacije. Saobraćaj je veoma razvijen u svim vidovima, Na krajnjem severozapadnom delu poluostrva smešten je aerodrom Solun.

HANIOTI – OPŠTI UTISCI

Hanioti je jedno malo, lepo upakovano mesto koje na one koji u njemu letuju ostavlja mnoštvo dragih uspomena. To je jedno od najlepših mesta istočne obale Kasandre. Svuda je bujno mediteransko rastinje, razudjene uličice i kristalno čisto more. Broj diskoteka i bučnih kafića je na minimumu, ipak oni koji žele uživanje i odmor nisu uskraćeni ničim.

I ova peščana plaža, kao i sve na ovoj obali je relativno uzana, medjutim dugačka je pa se pruža bez prekida na sever prema Polihronu i na jug ka Pefkohoriju. Uz plažu je šetalište, pored njega veliki i lep park, zatim opet šetalište, a uz njega se nalazi slikovita crkva od koje razudjene uličice hitaju ka glavnom trgu.

Glavna magistrala iz Haniotija u jednom smeru vodi ka Pefkohoriju, a u drugom smeru ka Polihronu. Širina od magistrale do plaže iznosi oko 500 metara. Teren se od magistrale prema moru blago spušta, pa su sve vile, restorani, taverne, prodavnice i butici smešteni u tom pojasu izmedju plaže i magistrale. Svi apartmani smešteni u vilama nalaze se veoma blizu mora.

Dok ste tamo, od izleta koji će vam se nuditi, iskoristite bar jedan i saznajte nešto novo. Upoznajte Grčku na malo drugačiji način tako što ćete videti neke od mnogih znamenitosti. Za zaljubljenike u šetnju, interesantna može biti staza u dužini od 4 km od Haniotija do Pefkohorija. Lagano peške, od mesta do mesta stigne se za nekih 45 minuta. Pored puta, u toku šetnje, videćete mnoge sjajne vile.

HANIOTI – OSNOVNI PODACI

Hanioti je malo selo na Halkidikiju, locirano je na “prvom prstu” poluostrva, gde se stiže za samo 50 minuta vožnje od Soluna. Već pri samom dolasku svaki posetilac će biti opčinjen ovim slikovitim delom Grčke, koji može da ugodi čak i najistančanijem ukusu putnika, i koji garantuje nezaboravno provedeno letovanje i odmor.

Hanioti je lepo i mirno turističko mesto, izvanredno za porodičan odmorPlaže su prekrivene peskom ili vrlo sitnim šljunkom, a more prelepe tirkizno plave boje, čisto i toplo. Postoji i lepo uredjeni park koji se nalazi uz samu plažu. U predivnom parku palme i bujno zelenilo se redovno održavaju tako da pogled na njih ostavlja bez daha. Kada su velike vrućine na plaži, prirodna hladovina ovog parka pruža izvanredan zaklon od sunca.

Hanioti poseduje veliki broj hotela i vila sa apartmanima. Ovo letovalište može da ponudi raznovrsne i vrlo zanimljive turističke sadržaje. Tu je veliki broj restorana i tradicionalnih taverni, a uz njih postoji i veliki broj noćnih lokala i modernih barova. Različitih ugostiteljskih objekata je mnogo, pa ste u mogućnosti da nadjete odgovarajući lokal namenjen dnevnom odmoru uz kafu, a tako i za večernji izlazak, uz drugačiju vrstu zabave. Turisti, bez obzira na starosnu dob, i najrazličitija merila vrednovanja kvaliteta provoda ili odmora, uvek će biti zadovoljni pronadjenim.

U svojoj ponudi Hanioti nudi prednosti velikog svetskog centra, uz prelepu prirodu sa mnogo zelenila i za Halkidiki karakteristično kristalno čisto more. Osim toga ljubazni grčki domaćini su nadaleko poznati po svojoj srdačnosti i toplini, te mogućnost da će vam odmor ostati dugo u sećanju postaje realnost.

Raznolik smeštaj – Hanioti leto 2020!

Lepo uređene vile sa dvorištem, hoteli različitog ranga, polupansion, pun pansion ili samo smestaj, nećete se pokajati šta god odabrali. Pogledajte ponudu, kontaktirajte nas i uživajte na plaži koja je nagrađena plavom zastavicom

Odaberite mesto poznato po gostoljubivosti i živopisnosti, 2020. letujte u Haniotiju!