noscript

Metamorfozis

Metamorfozis Leto 2020!

Na samom početku Sitonije naići ćete na vazdušnu banju HalkidikijaMetamorfozis. Četinari obiluju ovim mestom, drveća ima i uz samu plažu, pa stvaraju mikroklimu pogodnu za sve one koji imaju problema sa respiratornim sistemom. Mesto ima sve što je potrebno za boravak: nekoliko taverni, picerije, pekare i prodavnice suvenira. Ukoliko želite u veću i povoljniju nabavku Lidl je na samo 8km od mesta. Iako ga ne izdvaja ludi noćni život, Metamorfozis turistima pruža nezaboravan užitak u idealnim klimatskim uslovima.

Metamorfozis je malo mesto sa dugačkom i uskom plažom. More nema onu tirkiznu nijansu kao u ostalim mestima, jer je pesak tamniji. Plaža u Metamorfosiju je kombinacija oblutaka i peska, što je po nekima mana. Prednosti su to što veći deo plaže ima prirodni hlad i što Metamorfosi predstavlja vazdušnu banju zbog ruža vetrova, pa je boravak u njemu blagotvoran za naše disajne organe. Metamorfosi ima sve sadržaje za pristojno letovanje, lep park sa borovim hladom u centru, mali luna park i igralište za decu, restorane i prodavnice. Od Nikitija je udaljen svega 5-6 minuta vožnje, pa su svi sadržaji ovog mesta lako dostupni, a blizu su i neke od najlepših plaža poput Trani Ammouda, Lagonisi i Agios Ioannis. Metamorfosi nije za prezahtevne turiste, već za sve one kojima je za uživanje dovoljan osnovni sadržaj, mirno mesto i pristojna plaža sa dosta zelenila u zaleđu.

Smeštaj u Metamorfozisu

Metamorfozis je mesto mira i uživanja, ali preporučujemo ga i avanturistima kao idealno za obilazak ostatka Sitonije. U blizini se nalaze neke od najlepših plaža, a plaža u samom mestu je delom senovita sa kristalno čistom vodom. Za malo mesto ima odlične smeštajne kapacitete i raznoliku ponudu smeštaja. Smestite se u mestu mira i tišine i neka vam to bude baza za obilazak plaža: Lagomandra, Karidi, Kalogria i ostalih koje važe za najlpše u Grčkoj. Ukoliko ste, ipak, ljubitelj mirnog odmora, smestite se u prirodnu hladovinu na plaži Metamorfozisa i doživite metamorfozu 🙂

Rezervišite na vreme svoj idealan odmor čekamo Vas!