Parga

Savršeno letovanje u Pargi za sezonu Leto 2024!

 

Najpoznatije turističko mesto u regiji Epir je svakako divna Parga – gradić koji odiše istorijom i tradicijom, a iz koje možete posmatrati najlepše zalaske sunca u Sredozemlju. Brojni kafići, restorani, tvrđava iz XI veka, plaža Krioneri i čuveni Valtos, samo su neki od razloga zašto Parga treba biti Vaš izbor za letovanje 2024. godine.

Biser Jonskog mora, kako mnogi zovu Pargu, nudi sadržajan i aktivan odmor: Vidikovac sa Agia Eleni brda, Otok Device Marije, Ali Pašin zamak samo su neke od lokacija koje nikako ne smete propustiti. Uživajte u prelepom pogledu na slikovitu i tajnovitu Pargu, naučite nešto novo ili se pak oprobajte u ronjenju ili drugim vodenim sportovima.

Istražite sve tajne plaža Parge!

 

Krioneri i Piso Krioneri plaža, Valtos i Lichnos plaže, Ai Giannakis Beach – izaberite da li želite privatnost ili gužvu, zabačene uvale ili bučne gradske plaže, na svakoj plaži u Pargi će vas čekati savršen pesak, mnogo zabave i prozirno Jonsko more!

Što se tiče apartmana u Pargi za Leto 2024, izbor od preko 20 vila garantuje da možete rezervisati apartman daleko od gradske gužve, studio sa pogledom na Valtos plažu ili pak mirnu vilu skrivenu u bogatim maslinjacima.

Birajte detaljno ali brzo jer Parga je jedna od najtraženijih destinacija Grčke za Leto 2024!