noscript

Petrovac

Petrovac Letovanje 2020!

Jedno od najosunčanijih mesta Jadranskog primorja sa preko 300 sati sunca godišnje i pravi biser Budvanske rivijere. Polako vremenom postaje mondensko letovalište Crne Gore koje okuplja klijentelu prefinjenog ukusa po pitanju kako mora i plaža, tako i vanpansionske ponude.
Nekoliko prelepih plaža: Buljarice, Perazića do, Lučice, gradska plaža Petrovca, uvale i lepi zalivi, šume koje ga okružuju…sve su to preduslovi za brz razvoj i veliku posećenost ovog mesta.

Odličan je izbor kako za porodična letovanja tako i za parove svih generacija koji žele mir, prostrane plaže i toplo more.

Petrovac se širi oko peskovitog zaliva, a sa svih strana je okružen gustim maslinjacima i borovom šumom. Celim letovalištem se širi miris narandže, lovora i limuna, a to je samo jedan u moru razloga zbog kojih se turisti opredeljuju za odmor na predivnom Jadranu. 

Crna Gora Petrovac ističe kao mesto na koje je posebno ponosna zbog njegove zanimljive prošlosti, lepote prirode, plaža, peskovitih uvala i brojnih zaliva. Grad pod suncem je opravdan nadimak koji je Petrovac dobio zbog svojih 300 sunčanih dana godišnje. Baš iz tih razloga, svako ko se uputi na Petrovac letovanje, neće ostati uskraćen za uspomene koje će dugo pamtiti.