noscript

Evia

First Minute 10%
Kapolos Budget Hotel Letovanje Evia Edipsos Grčka Vila Vergina ponude Galileo Tours

Kapolos Budget Hotel – Edipsos – Leto 2024

Cena od: 135€
First Minute 10%
Vila Anna Pefki Galileo tours

Vila Anna – Pefki – Leto

Cena od: u pripremi
First Minute 10%
Vila Elektra Edipsos Galileo Tours Letovanje Grčka Ostrva

Vila Elektra – Edipsos – Leto 2024

Cena od: 130€
First Minute 15%
Vila Frosso Neos Pirgos Evia Galileo Tours Letovanje Ostrva Grčka Odmor

Vila Frosso – Neos Pirgos – Leto 2024

Cena od: 120€
First Minute 10%
Vila Nadia Edipsos Evia Galileo Tours Letovanje Grčka ostrva

Vila Nadia – Edipsos – Leto 2024

Cena od: 130€
First Minute 15%
Vila Ourania Neos Prigos Evia Galileo Tours Letovanje Odmor Grčka Ostrva

Vila Ourania – Neos Pirgos – Leto 2024

Cena od: 110€
First Minute 15%
Galileo Tours Vila Pelaginos Pefki

Vila Pelaginos – Pefki – Leto 2024

Cena od: 115€
First Minute 15%
Vila Stephanos Pefki Evia Galileo Tours Letovanje Grčka Ostrva Odmor

Vila Stephanos – Pefki – Leto 2024

Cena od: 120€
Galileo Tours Vila Stilvi, Pefki

Vila Stilvi – Pefki – Leto

Cena od: u pripremi

Neistražena Evia – miran raj za letovanje u 2024!

Ostrvo Evia je drugo najveće ostrvo Grčke, odmah posle Krita i treće po veličini istočnog Mediterana, posle Kipra. Razloga da odlučite da svoje letovanje provedete na Eviji ima mnogo: velika prirodna bogatstva, blizina Atine i jedinstvenog Skijatosa, kulturno i istorijsko nasleđe, preko 130 različitih plažaEvia je ostrvo koje čuva svoj tradicionalni duh uprkos sve većem razvoju masovnog turizma. Sa ostatkom Grčke povezana je dveme kopnenim vezama u svom centralnom delu i sa šest linija trajekta što je čini lako dostupnom. Ovo ostrvo nudi veoma aktivan odmor i brojne turističke atrakcije: planinarenje, pešačke ture, ronjenje, biciklizam, duhovne ture… Ako dođete na Eviju, obavezno probajte lokalne gastronomske specijailtete 🙂

Turistička mesta na Eviji – za svakog po nešto 🙂

U našoj ponudi za letovanje na Eviji možete naći Pefki, Edipsos, Neos Pirgos, destinacije koje se nalaze na na severu ostrva.
Edipsos predstavlja jednu od najstarijih i napoznatijih banja Grčke i ovde možete naći ostatke rimskih kupatila koja se zovu Sila. Termomineralne lekovite vode izviru u Edipsosu i ulivaju se direktno u more. Dosta hotela od preko 190 koji se nalaze ovde imaju bazene sa lekovitim vodama. Danas je Edipsos sve razvijenija turistička destinacija sa dosta smeštajnih kapaciteta, kafića, barova, taverni, i peščano – šljunkovitu plažu na kojoj se pored samog mora, možete kupati i u kamenim bazenima sa termalnim vodama.
Neos Pirgos je mseto koje ćete svakako odabrati ako želite miran i prijatan odmor i kupanje na plaži Nisiotissa koaje se smatra jednom od najleših plaža Evije, sa kristalno čistom vodom. Inače se nalazi na samo 10ak kilometara od Edipsosa.
Pefki  je treće najpoznatije letovalište na Eviji sa čije plaže možete uživati u divnom pogledu na Skijatos, Skopelos i Voloski zaliv. Prirodne karakteristike ovog mesta sa mnogo borove šume i maslinovog drveća, kristalnim morem i lepom plažom, prostranom, peskovito – šljunkovitom.