Kalamitsi

Letovanje u Kalamitsiju – Grčka Leto 2024!

Kalamitsi je malo mesto na samom jugu Sitonije, u blizini Toronija.  Naselje se nalazi duž same plaže i ovde možete naći raznovrstan market, smeštaj, barove, restorane kao i drugi sadržaj. Kalamitsi je odličan izbor za porodice sa decom obzirom da je plaža odlično uređena, ulaza u more postepen, sa finim peskom i zeleno-plavom prozirnom vodom.

Dobrodošli u Kalamici, skriveni dragulj na obali Egejskog mora, gde se tradicija susreće s savremenim komforom. Ako sanjarite o savršenom odmoru za leto 2024. godine, naši apartmani u Kalamici nude vam priliku da doživite autentično grčko iskustvo na jednom od najlepših poluostrva na Halkidikiju.

Kalamici apartmani leto 2024 predstavljaju spoj luksuza i prirodnih lepota, pružajući vam nezaboravan boravak. Naša ekskluzivna ponuda smeštaja obuhvata prostrane apartmane, moderno opremljene i sa pažljivo biranim detaljima kako biste se osećali kao kod kuće. Sa terasama koje pružaju spektakularne poglede na more, svaki trenutak proveden u našim apartmanima postaje jedinstven.

Kalamici se ponosi ne samo prelepim plažama i tirkiznim morem, već i bogatom kulturnom baštinom. Apartmani se nalaze u blizini tradicionalnih sela i znamenitosti, pružajući vam priliku da istražite lokalnu kulturu, umetnost i istoriju. U blizini se nalaze i autentične grčke taverna, gde možete uživati u lokalnim specijalitetima i osetiti duh mediteranske kuhinje.

Za ljubitelje prirode, Kalamici nude ne samo prelepe plaže, već i staze za šetnje kroz prirodu i aktivnosti na otvorenom. Ovo je savršeno mesto za one koji žele spojiti mir i avanturu tokom svog odmora.

Rezervišite svoj boravak u Kalamici za leto 2024. godine i doživite nezaboravno iskustvo na obali Halkidikija. Naši apartmani čine vaš odmor posebnim, pružajući vam sve što je potrebno za opuštanje i istraživanje ovog magičnog dela Grčke.