Jerisos

First Minute 15%
Vila Stelios Jerisos Atos Leto Galileo Tours

Vila Stelios – Jerisos – Leto 2024

Cena od: 111€
First Minute 10%
Apart Hotel Ericius Jerisos Galileo tours

Apart Hotel Ericius – Jerisos – Leto 2024

Cena od: 78€
First Minute
Vila Paradiso Jerisos Galileo tours

Vila Paradiso – Jerisos – Leto 2024

Cena od: 109€
First Minute 10%
Vila Melima Jerisos ponuda letovanja Atos Grčka Galileo tours

Vila Melima – Jerisos – Leto 2024

Cena od: 150€
Vila Jotis Jerisos Galileo tours

Vila Jotis – Jerisos – Leto

Cena od: u pripremi
Vila Petrou Jerisos Galileo tours

Vila Petrou – Jerisos – Leto

Cena od: u pripremi
Vila Rulis Jerisos Leto 2016 Galileo tours

Vila Rulis – Jerisos – Atos

Cena od: u pripremi
Vila Maria Jerisos Galileo tours

Vila Maria – Jerisos – Leto

Cena od: u pripremi

Letovanje u Jerisosu – Grčka 2024!

Jerisos je mesto sa oko 3500 stanovnika, na Atosu, jedna od najelpših turističkih destinacija na trećem prstu Halkidikija i to na njegovom krajnjem severoistoku. Jerisos je jedan od najstarijih i najvećih gradova u ovom delu Grčke, na samo 120km od Soluna. Do njega se može doći autoputem Solun – Kavala ili pak, preko planina severnog Halkidikija kroz prelepu prirodu i jedinstven krajolik. Sam Jerisos čuva duh pravoslavlja i možda zato, ili pak blizine Svete Gore, ali ovde uvek vlada neobičan osećaj spokoja i mira. Simpatičan gradić sa ostacima nekadašnje arhitekture koja se veoma lepo uklapa u moderne vile koje mogu zadovoljiti i najzahtevnije turiste. Stanovnici Jerisosa brojnim kulturnim manifestacijama i dešavanjima čuvaju tradiciju i duh GrčkeOdavde se može doći i do prijatnog mestašca Amea u podnožju Atosa koji ima najveći broj stanovnika preko 100 godina. Noćni život je tih i prijatan, a na samo 10 minuta od Jerisosa nalazi se Uranopolis odakle kreću krstarenja oko Svete Gore.

Plaža Jerisosa za savršeno kupanje u 2024 🙂

Mnogi smatraju plažu u Jerisosu jednom od najlepših i najuređenijih u Grčkoj. Nema velikih gužvi, a prozirno more, blagi talasi i malo krupniji pesak garantuju pun užitak i odlične uslove za letovanje porodica sa decom. Šetalište je sa brojnim kafeima, marketima, tavernama i barovima sa drvoredom lepih palmi.
Apartmanski smeštaj u Jerisosu za letovanje 2024. nudi veliki izbor vila na maloj udaljenosti od plaže, onih sa lepim i uređenim dvorištima za popodnevni odmor ili novih i modernih, lux vila.

Jerisos Apartmani najpovoljnije cene za 2024