Preveza

U pripremi najsvežije ponude. U međuvremenu prijavite se na našu mailing listu.

Apartmani i hoteli – Preveza Leto 2024!

 

Ponosna Preveza je centar magičnog Epira koji, okupan u mirnim tonovima Jonskog mora, nudi i odmor na grčkim Karibima oličenim u bezbrojnim uvalama Sivote, prelepu Pargu kao grad istorije, prošlosti i ljubavi, savršene plaže Vrahosa. Ako izaberete da letujete na jonskim obalama Grčke možete uživati u savršenim plažama, brojnim izletima i krstarenjima do nekog od ostrva Epira. Za sve koji idu  sopstvenim prevozom ili planiraju da iznajme auto ili skuter ova regija je pravi izbor zbog brojnosti i različitosti plaža – kako onih uređenih, tako skrivenih i mirnih.

Ovaj administrativni, istorijski, kulturni i ekonomski centar ovog dela Grčke ponosno stoji još od 3. veka p. n. e. Danas moderna Preveza leži na ulazu u zaliv Amvrakikos i predstavlja čvorište ka neponovljivim ostrvima Epira. Istorijsko, kulturno i prirodno nasleđe vidi se u svakom delu Preveze: tri zamka, katedrale, muzeji, spomenici i bibilioteke, šetalište sa očaravajućim građevinama koje će vas ostaviti bez daha, zaštićeni predeli jedinstvene prirode.

Za uzbudljivo i ispunjeno letovanje u 2024 – Preveza!

 

Cene smeštaja u Prevezi za letnju sezonu su povoljnije od ostalih mesta u ovoj regiji, a to se može reći i za vanpansionsku ponudu ovog mesta.