Ostrva

Grčka ostrva za Leto 2024 – peščane plaže, netaknuta priroda, istorija i kultura!

Grčka je pre svega poznata kao ostrvska država sa veoma razuđenom obalom. Pored kontinentalnog dela Grčka obuhvata i preko 1400 ostrva sa ogromnom dužinom morske obale. Prosto je nemoguće sve obići, dok su neka i nenaseljena, te se stoga mogu posetiti samo na krstarenjima.
Poznatija Jonska ostrva su:
Krf koji nas nikada ne moze ostaviti ravnodušnim, Lefkada, koja je spojena sa kopnom, ostrvo neverovatnih plaža, Kefalonija netaknuta priroda Grčke, prelep glavni grad Argostoli pored kojeg se nalazi letovalište Lasi i Zakintos, sinonim za provod sa mestom Laganas koje nikad ne spava.
Od poznatijih Egejskih ostrva izdvajaju se Tasos ili zeleno ostrvo sa nepreglednim borovim šumama, plažama koje ostavljaju bez daha, čuvenim medom i jagnjećim pečenjem… Skiatosmanje Egejsko ostrvo do koga se može doći avionom ili trajektom, a koje se bukvalno može obići gradskim prevozom. 
Evia, ribarsko ostrvo poznato po termalnim izvorima u gradu Edipsosu i mestima Pefki i Neos Pirgos na severu, kao i Roulisom na jugu ostrva. Evia je mostom povezana sa kopnom tako da pruža mogućnost obilaska Atine jer se nalazi na neka dva sata vožnje od glavnog grada Grčke. 
Ekskluzivni Rodos, Ios, Grčka Ibica, Mikonos, nestvarni Santorini sa gradom Fira smeštenim na kalderi vulkana sa plažama u različitim bojama…
Najveće grčko ostrvo u Sredozemnom moru, kao i u celoj Grčkoj je Krit koji čuva tajnu Minojske kulture. Pored Krita kao atraktivna destinacija se izdvaja i Kipar koji se deli na grčki i turski deo.
Do većine ostrva se moze stići autobuskim ili avio prevozom u zavisnosti od želje turista.

Dobrodošli na čarobna Grčka ostrva, gde se snovi o bezbrižnom letovanju ostvaruju. Planirate li nezaboravan odmor na grčkim ostrvima tokom leta 2024. godine, naša ekskluzivna ponuda apartmana pruža vam priliku da doživite jedinstven spoj luksuza, lepote prirode i mediteranskog šarma.

Grčka ostrva apartmani leto 2024 predstavljaju vrhunsku udobnost smeštaja uz nezaboravan doživljaj čarolije grčkih ostrva. Naši apartmani, pažljivo birani za najsofisticiranije putnike, nude vam prostor za opuštanje i uživanje u fantastičnim pogledima na Egejsko more. Prostrane terase su mesto gde se sreću zalasci sunca i blistavo plavo nebo, pružajući vam slikovite trenutke tokom vašeg odmora.

Grčka ostrva su poznata po svojoj raznovrsnosti, svako ostrvo ima svoj jedinstveni karakter, od šarmantnih belih kuća na Santoriniju do bujne vegetacije na Krfu. Naši apartmani su raspoređeni po ostrvima kako biste imali priliku da izaberete destinaciju koja najbolje odgovara vašem ukusu i željama.

Ostrvske plaže nude ne samo kristalno čisto more, već i različite aktivnosti poput ronjenja, jedrenja i istraživanja podvodnih pećina. Uživajte u lokalnoj kuhinji u tradicionalnim tavernama, istražite uske uličice starih gradova i osetite ritam ostrvskog života.

Rezervišite svoj smeštaj na Grčkim ostrvima za leto 2024. godine i doživite nezaboravan odmor ispunjen suncem, morem i čarima mediteranske kulture. Naši apartmani su ključ za stvaranje uspomena koje će trajati zauvek na ovim bajkovitim ostrvima. Očekujemo vas da zajedno istražimo sve čari Grčke.