noscript

Paralija

First Minute 15%
Vila Oazis Paralija Galileo tours

Apart Hotel Oazis – Paralija – Leto 2020

Cena od: 89€
First Minute 15%
App hotel Elli Paralija Galileo tours

App Hotel Elli – Paralija – leto 2020

Cena od: 65€
First Minute 15%
App Hotel Eva - Paralija Galileo Tours

App Hotel Eva – Paralija – leto 2020

Cena od: 70€
Paralija Vila Erato Galileo tours

Hotel Erato – Paralija – Leto

Cena od: u pripremi
First Minute 20%
Paralija Vila Hellas Galileo tours

Hotel Hellas – Paralija – Leto 2020

Cena od: od 80€
First Minute 15%
Vila Ana Paralija leto Galileo tours

Vila Ana – Paralija – Leto 2020

Cena od: 70€
First Minute 10%
Vila Armenitis Paralija Galileo tours

Vila Armenistis – Paralija – Leto 2020

Cena od: 75€
First Minute 20%
Vila Blue House Paralija Galileo tours

Vila Blue House – Paralija – Leto 2020

Cena od: 70€
First Minute 10%
Paralija Vila Despina Galileo Tours

Vila Despina – Paralija – Leto 2020

Cena od: 55€
First Minute 15%
Vila El Verano Galileo tours

Vila El Verano – Paralija – Leto 2020

Cena od: 79€
First Minute 30%
Vila Elit 1 Paralija Galileo tours

Vila Elit 1 – Paralija – Leto 2020

Cena od: 64€
Paralija Vila Fedra Galileo tours

Vila Fedra – Paralija – Leto

Cena od: u pripremi
First Minute 15%
Paralija Vila Fiori leto Galileo tours

Vila Fiori – Paralija – Leto 2020

Cena od: 42€
First Minute 15%
Vila Frideriki Paralija Leto Galileo tours

Vila Frideriki – Paralija – Leto 2019

Cena od: 80€
First Minute 15%
Vila Hara Paralija Galileo tours

Vila Hara – Paralija – Leto 2020

Cena od: 45€
First Minute 10%
Vila Ion Paralija Leto Galileo tours

Vila Ion – Paralija – Leto 2020

Cena od: 55€

Paralija apartmani leto 2020

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂

Paralija je jedan od turističkih centara u Grčkoj koji turistima pruža apsolutno sve na jednom mestu. Plaža je u centralnom delu uža, ali ukoliko neko želi da malo prošeta plažom može doći do severnog ili, ukoliko gledamo prema moru, dela plaže levo od crkve koji je znatno širi.
Ako želite da provedete letovanje u 2020. god u blizini šireg dela plaže u Paraliji, imamo smeštajnih kapaciteta i u tom delu plaže. U Paraliji se može obaviti kvalitetna kupovina s obzirom na cene kože, bundi ili pak zlata koje su dosta povoljnije nego kod nas. Takođe je prepuna kafića kao i diskoteka za one koje vole dočekati zoru na moru 🙂 Što se tiče snabdevanja u samom mestu postoji supermarket Lidl koji vas uvek iznenadi nekim akcijama, pa se bukvalno i ne isplati nositi hranu iz Srbije koja se može kupiti po nižim cenama u samoj Paraliji.

PARALIJA – TURISTIČKA PONUDA

Paralia nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod. Tu se nalazi veliki broj prodavnica, restorana diskoteka, noćnih lokala i kafića, naravno tu su veličanstvena priroda, fantastična plaža i nezaboravno lepo moreParalia nudi apsolutno sve što je potrebno koja će vam obezbediti ugodno proveden odmor, ma koliko da ste izbirljivi u odredjivanju merila kako treba provesti odmor.

Paralia slovi kao mesto gde je noćni provod veličanstven, te je zbog toga ovo letovalište stecište cele Olimpijske rivijere, ali svakako i mnoštva turista iz čitave severne GrčkeParalija predstavlja kultno stecište zaljubljenika u noćni život koji se odvija u nekoliko ogromnih diskoteka, a traje sve do pojave prvih jutarnjih sunčevih zraka.

Plaža je lepa peščana i zahvaljujući plićaku koji se pruža i do 50-tak metara, kupalište je pogodno za neplivače i malu decu. Gužva na plaži je u sezoni po nekada malo veća, ali i to se može izbeći ako se prošetate nekih 200-300 metara dalje od centralnog dela plaže, gde se uvek nalazi najviše turista. Na tom delu plaže uglavnom uvek ima najviše Srba, dok Grci i turisti iz Zapadne Evrope idu na malo udaljenije delove plaže, prvenstveno zbog toga što se tamo nalazi mnoštva beach barova.

Paralija je srazmerno veliko letovalište, tu dolazi mnoštvo ljudi iz Srbije, pa zbog toga u nekim prodavnicama i buticima čak imaju i prodavce iz Srbije ili Grke koji su naučili srpski jezik. Ponuda novčanika, kožnih torbi, satova, marama i drugog je na veoma visokom nivou. Takodje možete kupiti i značajno dobre kožne jakne, ali obavezno treba se cenkati.

Za savršeno letovanje u Paraliji – Galileo Tours ponuda apartmana!

Za savršeno letovanje, potrebno je more, sunce, galebovi, giros 🙂 I prava vila! Stoga, naša ponuda za izbor apartmana u Paraliji, i leto po svačijem ukusu u 2018. godini, sadrži preko 50 smeštajnih objekata različite kategorizacije. I ako imate 20 ili 60 godina, volite da pešačite lli samo da gledate u pučinu, treba Vam II ili IV sprat ili želite privatnost bungalova, sve je tu. Pa, izaberite ili nas pozovite tu smo za vas…