Furka

Furka za savršeno letovanje u 2024!

Furka se nalazi na poluostrvo Kasandra, koje je najnaseljenije poluostrvo na Halkidikiju i samim tim i najurbanije. Nekada mala ribarska mesta su omasovljenjem turizma u ovoj oblasti Grčke postala reprezentativni turistički centri prepuni hotela, apartmana, taverni, klubova i diskoteka. Svemu tome je u najvećoj meri doprinela priroda celog Halkidikija kao i Kasandre njenog prvog prsta.  Prelepe plaže sa plavim zastavama, čisto i toplo more, sitan pesak su ustvari najznačajniji preduslovi razvoja turizma ovog poluostrva.
Upravo se Furka može pohvaliti prelepom plažom sa plavom zastavom kao i borovom šumom koja okružuje celo mesto. Locirana na zapadnoj strani Kasandre, omogućiće vam da provedete veoma ugodan odmor i uživate u nezaboravnim zalascima sunca i bogatoj prirodi.

Furka – spoj modernog i istorijskog – pravi izbor za Leto 2024!

Ljubazni domaćini, opuštena atmosfera i puno zabavnog sadržaja garantuju super letovanje ako se odlučite da ovde provedete svoj odmor. Smeštajni kapaciteti su raznovrsni, od vila u blizini plaže do mirnih, porodičnih hotela sa prostranim dvorištima kao što je App Hotel Estia Lux, jedan od najboljih u Furki.