noscript

Sveti Đorđe

Letovanje u regiji Sveti Đorđe u 2020. godini!

U zalivu Strimonikos, istočno od Halkidikija, nalazi se turistička Regija Sveti Đorđe sa svojim centrima u Stavrosu, Asprovalti i Nea Vrasni. Prednosti ove regije se ogledaju u lakoj dostupnosti modernim i novim autoputem, blizini Srbije i relativnom kratkom putovanju do ovih destinacija, prostranim plažama i prelepom prirodom.

Gde odsesti u Regiji Sveti Đorđe u 2020. godini?

Najpoznatija letovališta Regije Sveti Đorđe su Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna. Sva mesta raspolažu širokim plažama, brojnim sadržajima, i odličnim uslovima za letovanje porodica sa decom.

Asprovalta letovanje 2020!

Asprovalta je jedna od značajnih turističkih destinacija oblasti Sveti Đorđe. Na samo 70 km od Soluna naćićete mir i lepotu. Široka peščana plaža, koja je duga 11km, uređeno i prostrano šetalište uz plažu i mnoštvo zelenila će vas potpuno očarati. Na plažu i šetalište Asprovalte nastavlja se Nea Vrasna.  Ima dovoljno kafića, restorana, taverni, marketa, prodavnica da odmor bude sadržajan i zanimljiv. Uz plažu se nalaze i parkići za decu opremljeni mobilijarom.

Očaraće vas čisto more i širina plaže na kojoj ćete uživati. Ne propustite ni da posetite pijacu koja se jednom nedeljno prostire od Nea Vrasne do Asprovalte. Ono što takođe ne smete propustiti to su slatkiši i peciva koje možete probati u nekoliko valikih poslastičarnica i pekara. Dozvolite sebi da uživate u ukusima!

Apartmani Asprovalta 2020!

Asprovalta poseduje mnogo smeštajnih kapaciteta različitih kategorija i udobnosti. Lepe, udobne i moderne sobe možete naći tik uz šetalište i plažu, ali i malo dalje od nje. Meštani se trude da svojim gostima obezbede neophodnu udobnost kako bi im odmor bio savršen.

U Asprovalti ćete naći sve: mir, udobnost, odličnu hranu, plažu koja je “odlikovana” plavom zastavicom ali i dosta ponuda za izlete do obližnjih mesta. Odlučite se za Asprovaltu i stvarno se odmorite, u našoj ponudi naći ćete smeštaj koji će vam to zaista omogućiti!