Kalitea Mladi

First Minute 20%
Vila Panagiota Kalitea Leto Galileo Tours

Vila Panagiota – Kalitea – Leto 2024

Cena od: 129€
First Minute 20%
Vila Zarkadas Kalitea Galileo Tours

Vila Zarkadas – Kalitea – Leto 2024

Cena od: 99€
First Minute 20%
Vila Maria Kalitea Galileo Tours

Vila Maria – Kalitea – Leto 2024

Cena od: 99€
First Minute 15%
Vila Georgio Kalitea Galileo Tours Leto

Vila Georgio – Kalitea – Leto 2024

Cena od: 119€
First Minute 5%
Vila Ifigenia Kalitea Galileo Tours

Vila Ifigenia – Kalitea – Leto 2024

Cena od: 109€

Kalitea Mladi 2024: Uživajte u Rajskom Odmoru na Halkidikiju

Zaronite u beskraj plavetnila Halkidikija i otkrijte tajne Kalitee.  Ovo mesto oduzima dah svojom lepotom i živahnim duhom, sa preko 90 plaža nagrađenih plavom zastavom za čistoću i pristupačnost. Halkidiki se ponosi svojom obalom kao nijedno drugo mesto u Grčkoj. Kalitea, smeštena na istočnoj obali poluostrva Kassandra, mami svojom peščanom plažom i kristalno čistim vodama, nudeći savršen spoj opuštanja i avanture za sve generacije.

Plažni Raj u Kalitei: Svetionik Odmora

Plaža Kalitee, sa svojim nebesko plavim morem i mekanim peskom, privlači sve vrste posetilaca. Od mirnih uvala do živopisnih beach barova, obala nudi raznolike mogućnosti za uživanje. Luksuzni hoteli i apartmanski smeštaji pružaju savršenstvo za opuštanje, dok divlje plaže privlače avanturiste i ljubitelje netaknute prirode. Posebno popularan je južni deo plaže Kalitee. Tamo se mladi okupljaju u beach barovima kako bi uživali u suncu, pesku i zabavi do kasno u noć.

Pulsirajući Noćni Život: Kalitea za mlade kao Epicentar Zabave

Osim što je raj tokom dana, Kalitea se pretvara u pulsirajući noćni grad kada padne veče. Sa klubovima koji mogu da prime hiljade posetilaca, ovo mesto postaje epicentar zabave na Halkidikiju. Mladi i energični ljudi iz celog sveta dolaze da iskuse beskonačne žurke i nezaboravne trenutke pod zvezdanim nebom. Klubovi, nadahnuti duhom Soluna, nude muziku za sve ukuse i žanrove, garantujući da će svako pronaći svoj ritam i plesati do zore.

Kulinarske Čarolije Kalitee i Halkidikija

Dok se sunce spušta iza horizonta, gosti se mogu povući u lokalne taverne i restorane kako bi probali ukusnu grčku kuhinju. Od sveže pripremljenih morskih plodova do tradicionalnih specijaliteta, gastronomska ponuda Kalitee zadovoljava najistančanije ukuse. Ukusi Halkidikija su prožeti aromama Mediterana, nudeći autentično iskustvo grčke kulture kroz svaki zalogaj.

Kalitea i mladi – Povedite svoje prijatelje na nezaboravno putovanje u Kaliteu Leto 2024 i oslobodite svoj duh avanture, odmarajući se na plaži i igrajući se pod zvezdanim nebom, stvarajući uspomene koje će trajati celog života.