Borovec

First Minute 10%
Hotel Flora Borovec Galileo tours

Hotel Flora 4* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 445€
First Minute 15%
Festa Winter Palace 5* Zimovanje Galileo tours

Festa Winter Palace 5* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 415€
First Minute 15%
Iglika Palace 4* Borovec zimovanje Galileo tours

Iglika Palace 4* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 359€
First Minute 10%
Hotel Samokov 4* Borovec zimovanje Galileo tours

Hotel Samokov 4* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 255€
First Minute 20%
Hotel Mura Borovec Galileo tours

Hotel Mura 4* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 205€
First Minute 5%
Borovets Hills 5* zimovanje Galileo tours

Hotel Borovets Hills 5* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 278€
First Minute 15%
Hotel Lion Borovec Zimovanje Galileo tours

Hotel Lion 4* – Borovec – Zima 2024

Cena od: 219€

Borovec Zima 2024!

Najbolje zimske avanture u Bugarskoj 2024: Savršeni ski odmori u planinama! Rezervišite svoj boravak sada i uživajte u snegu i zabavi.

Borovec zimovanje 2024: Uživanje u Skijanju u Biseru Bugarskih Planina

Borovec, biser bugarskih planina, već decenijama privlači zaljubljenike u zimovanje svojim spektakularnim planinskim pejzažima i bogatom ponudom za skijaše. Zimovanje u Borovecu 2024. godine obećava nezaboravno iskustvo na stazi, u prirodi i uživanje u tradicionalnoj bugarskoj kulturi.

Skijanje: Borovec nudi neverovatno raznovrsne staze za sve nivoe skijaša, od početnika do iskusnih profesionalaca. Zima u Borovecu karakteriše obilje snega, a moderni sistem za veštačko osnežavanje obezbeđuje optimalne uslove za skijanje tokom cele sezone. Planina Borovec ima preko 58 km staza, od kojih su mnoge povezane modernim ski liftovima. Svi ljubitelji skijanja moći će da uživaju u brzim spustevima i prelepim panoramskim pogledima.

Borovec izvan staza: Osim skijanja, Borovec nudi različite aktivnosti za sve goste. Prošetajte slikovitim planinskim stazama, učestvujte u sankanju, vožnji saonicama ili se opustite u spa centrima koji nude tretmane za relaksaciju nakon napornog dana na stazi.

Gastronomija i kultura: Probajte tradicionalna bugarska jela u lokalnim restoranima i osetite gostoljubivost domaćina. Takođe, ne propustite priliku da istražite bogatu bugarsku kulturu i tradiciju kroz muzeje i folklorne priredbe.

Smestaj: Borovec nudi raznovrsne opcije smeštaja, uključujući luksuzne hotele, apartmane i planinske kolibe, prilagođene svim budžetima i preferencijama.

Zaključak: Zimovanje u Borovecu 2024. godine pružiće vam nezaboravno iskustvo na stazi, predivne pejzaže i priliku da istražite bogatu bugarsku kulturu. Ne čekajte, rezervišite svoj odmor i pripremite se za čarobnu zimsku avanturu u Borovecu!

Borovec zimska sezona 2024 rezervisite na vreme i ostvarite popuste.