Nea Flogita

First Minute 5%
Vila Leonidas Nea Flogita Galileo tours

Vila Leonidas – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 85€
First Minute 5%
Vila Kalimera Nea Flogita Galileo tours

Vila Kalimera – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 85€
First Minute 15%
Vila Savas Nea Flogita Leto Galileo Tours

Vila Savas – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 80€
First Minute 15%
Vila Sens Nea Flogita Leto 2024 Galileo Tours

Vila Sens – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 100€
First Minute 15%
Vila Kozi Nea flogita galileo tours

Vila Kozi – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 90€
First Minute 15%
Vila Anastasia Nea Flogita Galileo tours

Vila Anastasia – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 75€
First Minute 15%
Vila Adonis Nea Flogita Galileo tours

Vila Andonis – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 80€
First Minute 15%
Vila Angelos Nea Flogita Galileo tours

Vila Angelos – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 90€
First Minute 15%
Vila Tasos 1 Nea Flogita Galileo tours

Vila Tasos 1 – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 90€
First Minute 15%
Vila Tasos 2 Nea Flogita Leto Galileo tours

Vila Tasos 2 – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 90€
First Minute 15%
Vila Sakis Nea Flogita Galileo tours Niš

Vila Sakis – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 75€
First Minute 15%
Vila Filomeni Nea Flogita Galileo tours

Vila Filomeni – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 80€
First Minute 15%
Vila Zorbas Nea Flogita Galileo tours

Vila Zorbas – Nea Flogita – Leto 2024

Cena od: 95€
Vila ELi Nea Flogita Galileo tours

Vila Eli – Nea Flogita – Leto

Cena od: u pripremi

Nea Flogita Leto 2024!

Nea Flogita, koja je u potpunosti spojena sa Nea Plagiom, nalazi se na samo pola sata vožnje od Soluna, na krajnjem severu zapadne obale poluostrva Kasandra. Poluostrvo Kasandra je najnaseljenije poluostrvo na Halkidikiju i samim tim i najurbanije. Nekada mala ribarska mesta su omasovljenjem turizma u ovoj oblasti Grčke postala reprezentativni turistički centri prepuni hotela, apartmana, taverni, klubova i diskoteka. Svemu tome je u najvećoj meri doprinela priroda celog Halkidikija kao i Kasandre, njenog prvog prsta.  Prelepe plaže sa plavim zastavama, čisto i toplo more, sitan pesak, su ustvari najznačajniji preduslovi razvoja turizma ovog poluostrva.

Nea Flogitu i Nea Plagiu povezuje nekoliko kilometara dugo šetalište veoma pogodno za ljubitelje šetnji i biciklizma. Već pomenuta lokacija na samo 50ak km od Soluna čini Nea Flogitu i omiljenim mestom za odmor stanovnika samog Soluna.

Uređeno šetalište sa preko 600 stabala palmi, parkovi i igrališta za decu, veliki broj kafića, taverni, marketa, barova, noćnih klubova i Nea Moudania na samo 10 km su samo neke od prednosti ove destinacije u Grčkoj.   Plaža u Flogiti je prekrivena sitnim peskom, sa kristalno čistom vodom, dok mesto okružuje prelepa priroda sa brojnim stazama za šetnju.

Nea Flogita, mirno letovalište na obali Egejskog mora, predstavlja savršenu destinaciju za vaš odmor tokom leta 2024. Ovaj grčki raj kombinuje slikovite pejzaže, prostrane plaže i tradicionalnu atmosferu, čineći ga idealnim mestom za opuštanje i istraživanje. Ako tražite savršen smeštaj tokom vašeg boravka, naša ponuda apartmana u Nea Flogiti zadovoljavaće sve vaše potrebe.

Nea Flogita, smeštena na jugozapadu poluostrva Kasandra u Halkidikiju, izdvaja se po svojim prelepim peščanim plažama i tirkiznom moru. Ova destinacija ima sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor, a naši apartmani dodatno doprinose udobnosti i luksuzu tokom vašeg boravka.

Naša ponuda apartmana u Nea Flogiti za leto 2024. godine obuhvata različite opcije smeštaja prilagođene svim potrebama putnika. Bez obzira da li putujete sa porodicom, partnerom ili prijateljima, nudimo prostrane i dobro opremljene apartmane kako biste se osećali kao kod kuće. Svi smeštaji su pažljivo birani kako bi pružili savremen komfor i udobnost tokom celog letovanja.

Nea Flogita apartmani leto 2024 omogućavaju vam da istražite lepotu ovog grčkog letovališta. Prošetajte šarmantnim trgovima sa lokalnim radnjama, uživajte u tradicionalnim grčkim jelima u obližnjim tavernama i doživite toplinu lokalnog gostoprimstva. Takođe, možete se prepustiti vodenim sportovima na obližnjoj plaži ili jednostavno opuštati uz miris sveže morske soli.

Za one koji vole prirodu, Nea Flogita nudi pešačke staze kroz prirodne rezervate, pružajući vam priliku da istražite bogatstvo lokalne flore i faune. Plaže sa zlatnim peskom i kristalno čisto more stvaraju idiličnu sliku, idealnu za miran odmor pod suncem.

Rezervišite svoj smeštaj u Nea Flogiti za leto 2024. godine i doživite spoj prirodnih lepota, tradicije i savremenog komfora. Naši apartmani čine vaš odmor nezaboravnim iskustvom, pružajući vam toliko željeni mir i relaksaciju. Očekujemo vas u ovom prelepom delu Halkidikija!

Nea Flogita je idealna za porodice sa klincima, parove koji žele da uživaju na plaži i ispijanju koktela, ali i za sve prave ljubitelje prirode.