Krf

Galileo Tours Vila Apollo Kavos

Vila Apollo – Kavos – Leto

Cena od: u pripremi

Letovanje na Krfu u 2024!

Krf je ostrvo koje nas nikada ne može ostaviti ravnodušnim, što zbog očaravajuće prirode,  što zbog prebogate istorije. Nas pre svega Krf podseća na stradanje našeg naroda,  Albansku golgotu, plavu grobnicu, ostrvo Vido i ruku spasa koju nam je narod Krfa pružio kada nam je bilo najteže. Šta više, mnogi naši vojnici su posle I svetskog rata i ostali na Krfu, nasli ljubav i za sva vremena spojili naša dva naroda. I danas se kod starijih Krfljana mogu čuti naše reči kao što su tata, baba, glava, kuća…

Ali ostrvo Krf je i mnogo više od toga. Na Krfu su se kroz istoriju smenjivale različite kulture od Rimljana preko Francuza, Rusa, Engleza, Venecijanaca koji su svi ostavljali po deo svoje kulturne baštine koja se pre svega može videti u glavnom gradu Kerkiri. Kerkira je fantastičan i jedan od najlepših gradova u celoj Grčkoj koji svakom turisti daje mogućnost, da pored klasičnog letovanja, plaže i mora, oseti i doživi duh mešavine kultura i tradicija usklađene u harmoniju mirisa i ukusa Grčke. Glavni grad Kerkira svakom turisti daje mogućnost da pored klasičnog letovanja, plaže i mora, oseti i doživi duh mešavine kultura i tradicija usklađene u harmoniju mirisa i ukusa Grčke..

Gde letovati na Krfu?

Dobrodošli na Krf, biser Jonskog mora, gde se susreću zelena priroda, plavo more i bogata istorija. Ako sanjarite o savršenom odmoru na jednom od najlepših grčkih ostrva tokom leta 2024. godine, naša ekskluzivna ponuda apartmana na Krfu pruža vam priliku da doživite jedinstvenu harmoniju prirode i luksuza.

Krf apartmani leto 2024 predstavljaju vrhunski smeštaj sa istinskim ostrvskim šarmom. Naši apartmani su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili najviše standarde udobnosti, pružajući vam osećaj doma dok istovremeno uživate u sofisticiranom ambijentu. Prostrane terase pružaju spektakularne poglede na Jonsko more, stvarajući slikovite trenutke opuštanja tokom vašeg odmora.

Krf, poznat kao “Zelena ostrva”, očarava posetioce svojom bujnom vegetacijom, prelepim plažama i tradicionalnim selima. Naši apartmani su raspoređeni širom ostrva, omogućavajući vam da izaberete destinaciju koja najbolje odražava vaše želje. Bez obzira da li preferirate mirne uvale ili živopisne gradove, Krf ima nešto za svakog putnika.

Plaže na Krfu nude ne samo kristalno čisto more, već i raznolike aktivnosti, uključujući vodene sportove, istraživanje podvodnih pećina i opuštanje u tradicionalnim tavernama uz obalu. Osetite bogatstvo lokalne kuhinje, probajte tradicionalna jela poput pastitsade i mousakasa, i istražujte uske kaldrmisane uličice starih gradova.

Rezervišite svoj smeštaj na Krfu za leto 2024. godine i doživite jedinstveno ostrvsko iskustvo. Naši apartmani su ključ za stvaranje nezaboravnih uspomena na ovom prelepom grčkom ostrvu. Očekujemo vas da zajedno istražimo sve čari Krfu i da vam pružimo nezaboravan boravak.

Pored glavnog grada, koji se nikako ne sme zaobići, kad posetite Krf tu su i brojna letovališta kao što su Dasia koja se može izabrati ukoliko želite mirniji odmor, Ipsos koji pruža veće mogućnosti za noćni provod, Kavos koji nikada ne spava i koji preporučujemo za mlađe turiste, Barbati mirno mesto sa prelepom plažom, Moraitika, Kasiopi, itd…