noscript

Siviri

Siviri za vaše mirno i opušteno letovanje 2020!

 

Na nekih 100km od Soluna u Grčkoj, na Kasandri, nalazi se mestašce Siviri. Sa pravom mediteranskom atmosferom, uređenim šetalištem i dugom, peščanom plažom, Siviri predstavlja pravi biser Halkidikija. Ovde se nalazi nekoliko taverni, marketa, barova, picerija, restorana, pekara, a na samom ulazu je supermarket za veće nabavke. Plaža u Siviriju je dalje od glavnog puta i samim tim vam garantuje miran i udoban boravak.

Siviri je malo mesto sa mediteranskim smekom na zapadu poluostrva Kasandra na Halkidikiju. Od Soluna je udaljeno nesto manje od 100km.

Mesto je malo, ali ima sve sadrzaje koji su potrebni za mirno, porodicno letovanje, nekoliko marketa, taverni i restorana brze hrane, pekare, mesare, poslasticarnice i picerije. Na samoj obali postoje fino uredjene taverne sa lepim bastama. Na ulazu u samo mesto postoji super market Masoutis za povoljnije snabdevanje.

Plaza u mestu je duga i uredjena, pescana i na obali i u vodi sa dugim plicakom i kristalno cistom vodom. Idealna je za porodice sa manjom decom.

Magistrala nije u blizini plaze pa je na njoj zagarantovan mir, a duz nje proteze se dugo, poplocano setaliste sa osvetljeno lampionima.

Siviri je idealno mesto za sve koji zele veoma mirno letovanje, bez mnogo turistickih atrakcija i guzve.

Ukoliko ste zeljni pravog odmora daleko od guzve uz predivne zalaske sunca u mirnom, simpaticnom grckom primorskom selu Siviri moze biti dobar izbor.

Porodično  letovanje u Siviriju za Leto 2020

 

Smeštaj, atmosfera i okruženje u Siviriju, sve su odlični preduslovi za mirno porodično letovanje. Ovde nema mnogo vanpansionskog sadržaja, ali Kalitea se nalazi na samo 10km od Sivirija, koja je centar zabave, noćnog života i gužve. Ako se odlučite da svoje letovanje u 2020. god provedete sa svojom porodicom, na zapadnoj obali Kasandre, gde dan traje i posle 21h uveče, sigurno nećete pogrešiti. Bilo da izaberete smeštaj na samoj plaži i u centru, kao što su Apartmani Hristos, ili Hotel Jenny, gde možete rezervisati uslugu polupansiona, ili neku od ostalih vila iz naše ponude, sigurno ćete se  vratitii kući sa lepim uspomenama i odmorni 🙂