noscript

Nea Vrasna

Nea Vrasna Apartmani leto 2021

Letovališta Nea Vrasna i Vrasna  paralia nalaze se na obalama Egejskog mora, izmedju Stavrosa i Asprovalte, na oko 70km od Soluna i isto toliko od Kavale (pristup: Auto put Solun-Kavala) u zalivu Strimonikos, regija Sv. Djordja.
Mesta se odlikuju peščanom plažom dugom oko 7 km, uredjenim kejom, novim kućama, brojnim tavernama i kafićima.
Antički grad Stagira i pećina Alistratis svedoče o životu na ovom prostoru jos iz paleolitskog doba .
Ako birate mesto za idealan porodični odmor onda ste na pravom mestu;
gostoljubivi domaćini, čisto i toplo more, široke peščane plaže, sportovi na vodi, mnoštvo dnevnih i noćnih barova i taverni sa pristupačnim cenama učiniće vaš odmor nezaboravnim.

Nea Vrasna nalazi se u zalivu Strimonikos, udaljena od Soluna 76 km, 6 km od Stavrosa i na istočnom delu gotovo spojena šetalištem sa Asprovaltom. Svojim delovima Nea Vrasna izlazi na obalu Egejskog mora i predstavlja poznato letovlište u ovoj regiji. Zbog neposredne blizine Soluna, sa veoma dobrom putnom mrežom, Nea Vrasna biva odabrano od strane mnogih turista. Nea Vrasna je novoizgrađeno naselje, većinom sa novim vilama, poznato pre svega kao turističko mesto, sa prostranim ulicama, uređenim šetalištem, kristalno čistim i toplim morem i uređenom širokom peščanom plažom dugačkom oko 3 km, koja je nosilac „plave zastavice“ dodeljene od strane Evropske Unije i Mediterana. Sadržajne ponude u vilama, hotelima, restoranima, tavernama, kafe barovima i supermarketima pogoduju onima koji tragaju za dobrim odmorom. U letovalištu se nalaze supermarketi MASUTIS i DISCOUNT MARKET a nedaleko od letovališta i svi veliki supermarketi, počev od LIDL-a.

Letovanje Nea Vrasna 2021, Hoteli Nea Vrasna Leto 2021, Sveti Đorđe leto 2021

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia. Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta. Njihova obala godinama je nagrađivana “plavom zastavom” Evropske unije i Mediterana. Sve u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju – sve je podređeno odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia i Nea Vrasna nose epitet idealnog mesta za miran, porodični odmor.