noscript

Vurvuru

Vurvuru – sever Sitonije za savršeno Leto 2023 u Grčkoj!

 

Vurvuru je najsevernija destinacija na istočnoj strani Sitonije u Grčkoj. Prelepa prostranstva borovih šuma, egzotične plaže sa plavo – zelenom bojom vode od kojih se svakako izdvaja Karidi plaža, jedna od najlepših na celom poluostrvu. Sama Sitonija ima preko 70 izvrsnih plaža koje mogu doskočiti čak i onima na Kritu i Zakintosu: Kalamitsi, Karidi, Lagomandra... Njeni turistički centri u SartijuNeos MarmarasuVurvuruuMetamorfozisu,Nikitiju, Toroniju svake godine privlače najveći broj turista iz Srbije.
Jedan od glavnih razloga da posetite Vurvuru je svakako i Plava Laguna na Diaporos ostrvu prekoputa Vurvurua. Plitka, savršeno čista voda i beli pesak pružaju jedinstven doživljaj i uživanje u magiji prirode. Obavezno iznajmite čamac ili skuter i sami istražite okolne plaže i predele. Pored već pomenute Karidi plaže, okupajte se i na plažama poput Livari plaže, Rodia beach, Fava beach ili odsednite na kapmerskim plažama kao što su Zografou i La Cara.

Destinacija za miran odmor na Sitoniji za letovanje 2023!

 

Vuvuru je veoma mirno mesto, bez previše sadržaja i za one koji žele svoj letovanje da provedu odmarajući i uživajući. Spakujte kofere, izaberite vilu i krenite put još jednog bisera na Sitoniji