Nikiti

Nikiti Letovanje 2024!

 

Ako ste ljubitelj mesta sa dušom onda dobro došli u Nikiti, jedan od starijih gradova Grčke.  Ovo je idealno mesto za odmor koje pruža mnogo prirodnih bogatstava. Kako se sastoji iz starog i novog dela grada u njemu se meša duh prošlosti sa modernim. Dok je stari deo grada na brdu, novi i moderan je pri obali. Ne propustite da uživate na plaži uz modernu muziku a zatim posetite Muzej Folklora, u jednom danu! Iako ima supermarketa ne propustite da u petak odete na pijacu. Pijačnim danom upoznaćete dušu ljudi koji tamo žive, ali i kupiti neke od domaćih proizvoda i osetiti pravi duh Grčke.

Dobrodošli u Nikiti, rajsko letovalište na Halkidikiju gde plavo Egejsko more miluje obalu i gde se tradicija susreće sa savremenim udobnostima. Ako sanjarite o savršenom odmoru za leto 2024. godine, Nikiti nudi ne samo spektakularne plaže i toplinu grčkog sunca već i moderne apartmane koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Naša ponuda apartmana u Nikitiju zadovoljava najviše standarde kako bismo vam omogućili opuštanje i uživanje tokom vašeg letnjeg odmora.

Nikitiju, apartmani leto 2024 pružaju vam udobnost doma uz dodatak luksuza i blizine prelepim plažama. Bez obzira da li putujete sa porodicom, prijateljima ili partnerom, naša raznovrsna ponuda smeštaja omogućava vam da pronađete savršen prostor prilagođen vašim potrebama.

Nikiti se ponosi svojim dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem. Naši apartmani se nalaze u blizini obale, omogućavajući vam lako i brzo pristupanje plažama i uživanje u suncu i vodi. Osim toga, Nikiti ima slikovite tradicionalne ulice sa lokalnim prodavnicama, tavernama i kafićima, gde možete doživeti pravi duh grčkog načina života.

Za ljubitelje prirode, Nikiti nudi i blizinu planina i priobalnih šuma, pružajući vam priliku za istraživanje pešačkih staza i uživanje u netaknutoj prirodi. Naši apartmani su idealna polazna tačka za istraživanje svih čuda koja Nikiti ima da ponudi.

Rezervišite svoj smeštaj u Nikitiju za leto 2024. godine i doživite harmoniju između tradicije i modernog komfora. Nikiti apartmani leto 2024 su ključ za nezaboravan boravak na ovom prelepom delu Halkidikija. Očekujemo vas da zajedno stvorimo uspomene koje će trajati zauvek.

Plaža za sve!

 

Veoma duga plaža koja krasi Nikiti pružiće svima uživanje. Postoji mirniji i “bučniji” deo plaže, uz plažu su restorani i kafei koji daju posebnu draž. Na ovoj peskovitoj plaži podjednako će uživati i deca i odrasli, i mladi i malo stariji. Ukoliko želite da promenite plažu vaša čula zadovoljiće obližnje plaže.

Apartmani Nikiti 2024!

 

Nećete spavati na plaži iako je predivna 🙂 ali hoćete blizu nje. Nikiti poseduje veliki broj smeštajnih kapaciteta uglavnom lociranih u blizini plaže. Mi vam možemo pomoći da za sebe izabereta pravi smeštaj od mnoštva u ovom divnom gradu. Vi mislite o pakovanju, a nama prepustite ostalo!