Skiatos

Egejski raj Skiatosa – ekskluziva za letovanje u 2024!

Ostrvo Skiatos sa pravom se naziva pravim rajem Egejskog mora. Jedinstvene prirodne lepote, razvijeni glavni grad pun sadržaja, prelepe plaže i kristalno čisto more, brojni sadržaji…
Glavni grad i najveće naselje je grad Skiatos, izgrađen na mestu nekadašnjeg antičkog grada, sredinom IX veka. Danas je ovo moderan grad, sa lukom za luksuzne jahte i brodove, sa tvrđavom koja je nekad služila za odbranu ostrva, očuvanom prirodom i bogatim noćnim životom. Odličnu turističku ponudu za vaše letovanje u 2024. dopunjuju i brojne kulturne manifestacije, festivali, izložbe i koncerti.

Raj za mlade na Skiatosu za Leto 2024!

Skiatos privlači ogroman broj mladih željnih ludog provoda, žurki na plažama od jutra do mraka, neprekidna zabava, opuštanje bez granica, fenomenale plaže…samo deo za nezaboravno Leto za mlade!

Plaže Skiatosa su priča za sebe: najpoznatija Kukunaries plaža, proglašena za treću najlepšu plažu celog Mediterana… Kristalno bistri Egej, sitan pesak, borova šuma koja daje prirodan hlad, mnoštvo kafića, barova, taverni, marketa u blizini.
Smeštaj na Skiatosu je raznovsrtan, preko vila, kampova, bungalova, do malih i onih velikih, luksuznih hotela koji će ispuniti i najveća očekivanja turista.