Neos Marmaras

Neos Marmaras – odličan izbor za Leto 2024

 

Neos Marmaras je centar noćnog života Sitonije, kosmopolitski gradić koji spaja more i planine, prelepe plaže i neprekidnu zabavu, nudi vam poznatu grčku gostoljubivost i svoju neponovljivu atmosferu. Prostire se i između tri brda, na obodu Toroneos zaliva i nudi po nešto za svakoga: luksuz, plaže, savršeno more, raznovrsnu kuhinju, zabavu, provod…
Nakon otvaranja luksuznog kompleksa Porto Caras, Neos Marmaras počinje sa intenzivnim razvojem turizma. Prelepa promenada duž obale, luka sa usidrenim luksuznim jahtama, prodavnice, restorani, brojne tavrene, supermarketi, barovi, žurke na plaži, prelepa priroda. Prosto, ovde ima ponešto za svakoga. Što se tiče plaža u Neos Marmarasu, možete birati između odlične gradske plaže ili Paradiso plaže, ili istraživati obale Sitonije i van samog mesta: Lagomandra, Elia, Kohi beach... Gradska plaža svakako spada u najvišu kategoriju te vrste, sa svim svojim i prednostima i manama. 

Apartmani Neos Marmaras za letovanje 2024!

 

Ako odlučite da svoje letovanje provedete u Neso Marmarsu, izbor smeštaja je poseban zadatak. Gužve su velike, potražnja takođe, vile su uglavnom raspoređene na kaskadama, uzbrdicama iznad samog centra i plaže. Ovo vam garantuje prijatnu temperaturu i vetrić koji donosi osveženje, ali takođe i određeni uspon pri povratku u smeštaj. Možete birati vile bliže gradskoj plaži ili Paradiso plaži, ili se pak izabrati luksuz Porto Carasa.

Galileo tours vam nudi najpovoljniji i najveći izbor smeštaja u Neos Maramaru za Leto Grčka 2024!