noscript

Apartmani Lipa Lux – Rafailovici – Leto 2019

od 19€ Najmanja moguća cena po osobi

SADRŽAJ:

Luksuzno opremljeni apartmani koji se nalaze na samo 20 metara od plaže u Rafailovićima, u novoj zgradi sa liftom. Svi apartmani poseduju terasu sa direktnim ili bočnim pogledom na more, dva klima uređaja (u spavaćoj i dnevnoj sobi, korišćenje uračunato u cenu), LCD TV sa kablovskim programom, frižider, kompletno opremljenu kuhinju, besplatan wi-fi internet (svaki apartman zaseban internet priključak) , kupatilo, fen za kosu, veš mašinu u kupatilu. Supermarket  se nalazi u prizemlju zgrade. Parking mesto na upit uz doplatu (ograničen broj mesta u garaži zgrade i na spoljnom parkingu zgrade).

 

Cenovnik Program Putovanja
PROGRAM PUTOVANJA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ:
1.dan –  Dolazak i smeštaj u sobe i apartmane najranije od 11h.
Boravak na bazi uplaćene usluge za odabrani broj noćenja. Slobodno vreme za individualna razgledanja i odmor.
Poslednji dan -Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h. Kraj programa.
 
PROGRAM PUTOVANJA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE AUTOBUSKI PREVOZ:
1.dan – polazak iz Beograda u 20h, iz Niša u 21h. Vožnja uz usputne pauze po potrebi radi osveženja i odmora.
2. dan –Dolazak u prepodnevnim časovima. Smeštaj u sobe i apartmane najranije od 11h i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.
9. ili 11. dan – napuštanje smeštaja najkasnije do 09h. Slobodno vreme do polaska . Polazak u popodnevnim časovima.Vožnja uz usputne pauze.
10. ili 12. dan – Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.
Uslovi Plaćanja
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 
– Smeštaj u sobama ili apartmanima na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja 
– Usluge predstavnika agencije
– Usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju organizovanim autobuskim prevozom)
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 
– Individualne troškove i druge nepomenute usluge
– Međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje putnika – uplata se može izvršiti kod organizatora putovanja po cenovnicima  
  Milenijum osiguranja
– Autobuski prevoz po cenovniku 
– Programom nenavedene usluge
– Boravišnu taksu (plaća se na licu mesta po odluci opštine Budva, u momentu objavljivanja programa – 1 euro dnevno za odrasle, 0,5 eura dnevno za decu od 12-18 godina, ne plaćaju deca do 12 godina)
 
NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u euro valuti, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke za efektivu na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak zaduženja najkasnije do 7 dana pre početka korišćenja usluga ili ostatak zaduženja odloženo čekovima građana ili putem administrativne zabrane do 15.12.2019. uz uvećanje od  5% na ukupan iznos neisplaćenog dela aranžmana.
Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u objavljenom cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u važećem cenovniku, nemaju pravo potraživanja nadoknade na ime nastale razlike u ceni.
Dodatne Napomene

SMEŠTAJNI KAPACITET: 
Apartmani Lipa LUX raspolažu apartmanima sa jednom ili dve spavaće sobe, kapaciteta 4 i više osoba.

USLUGA: 
Najam apartmana. Termin i broj noćenja po izboru.
Mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion u jednom od restorana iz ponude.

NAPOMENE:
– Putnicima iz Srbije sa novim biometrijskim ličnim kartama i pasošima nije potrebna viza za boravak u Crnoj Gori. Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Rafailovići leto 2020!

Rafailovići su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori a sada vrlo popularna turisticka destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere – Becickoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno cistim morem… Budva je udaljena 3,2 km od mesta Rafailovici, do nje se može doci pešackom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor kao i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore. Na 10 min hoda kroz uredenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takode jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju. 

Agencija Galileo tours ima u ponudi vile prve kategorije (privatnismeštaj) sa apartmanima i studijima u Rafailovicima na manje od jednog minuta hoda od plaže. Vile raspolažu apartmanima, studijima i sobama i sve smeštajne jedinice poseduju klima uredaje, tv sa kablovskim programom, sopstveno kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, dok apartmani i studiji imaju i kompletno opremljenu kuhinju sa priborom.
Ishrana gostiju je organizovana u restoranu Miron koji se nalazi pored hotela Obala na 20m od plaže i restoranu Obala koji se nalazi pored samog šetalista u centralnom delu Rafailovica.

Rafailovici je malo naselje koje se nalazi istočnom delu velike bečićke plaže. Udoban prilaz sa Jadranskog puta, blizina mora i mogućnost dolaska do Budve peške duž lepog primorskog šetališta privlači veliki broj gostiju. Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana, i već dugo zadivljuje domaće i strane turiste.

Rafailovići su malo primorsko selo starih kamenih kuća koje se nalazi između letovališta Budva i Sveti Stefan, čiji žitelji žive od davnina od ribarenja i maslina a danas je izraslo u pitomu oazu i atraktivno letovalište sa ambijentom primorskog mesta i brojnim sadržajima za ugodan odmor. Smešteno je na samo nekoliko km od Budve, na završetku zaliva i velike Bečićke plaže koja je duga 1950m, a 1935 godine u Parizu od eksperata proglašena za najljepšu prirodnau plažu na Mediteranu i dobila Grand Prix Zlatnu palmu. Rafailovići od 2002 poseduju marinu za vez čamaca, jahti, i glisera. Letovalište ima sredozemnu klimu a broj sunčanih dana u godini je 225. Rafailovići su spojeni sa Budvom pešaćkim tunelom kroz usko poluostrvo Zavala i uređenom obalnim korzom – trim stazom dužine 3 km koja se pruža uz samo more, pa su pogodni za one koji bi da budu blizu Budve a ipak dovoljno daleko. Od čuvemog Svetog Stefana Rafailovići su udaljeni 2 km, a od aerodroma Tivat 18 km. Iz letovališta svakodnevno plove brodići ka Budvi, Miločeru, Herceg Novom, Igalu, Svetom Stefanu i ostalim primorskim naseljima na crnogorskoj rivijeri.

Tokom sezone oni nude raznovrstan noćni život u restoranima, kafe barovima i noćnim klubovima. Za ljubitelje intenzivnijeg provoda u neposrednoj blizini je Budva do koje se može i peške stići.