noscript

Nova Godina 2022

Sa Galileo tursom u Novu 2022. godinu!

Putovanja su nove uspomene, prijatelji, nove ljubavi i nova znanja… A ona za Doček Nove godine su posebna…tada se drugačije smejemo, volimo, obećavamo, maštamo, odlučujemo, okrećemo novi list 🙂 Izaberite sa nama savršenu destinaciju da prve minute Nove 2022. godine zajedno učinimo nezaboravnim!

Naš divni kontinent riznica je kulture, umetnosti, istorije, zabave. Sve evropske prestonice i veći gradovi decenijama neguju posebnu novogodišnju magiju i atmosferu. Zato, na Vama je da izaberete, a na nama da ostvariomo 🙂

Možda želite najluđu noć da provedete slušajući Bečku flharmoniju ispred Katedrale Sv. Stefana, ili šetajući ulicama Karla Velikog dok gledate u stotine praških tornjeva, ili ipak gledajući u simbol grada svetlosti… Ako se zapitate da li su i Stari Grci voleli novogodišnje proslave verujemo da će Vam magija Atine dati neke odgovore…

Ludi provod za ulazak u Novu Godinu!

A ako ste mladi studenti i zaljubljeni parovi koji žele malo predaha pred januarski rok, čekaju vas Vroclav i Krakov, poljske prestonice omladine za Novu Godinu. Lude žurke, zabava na trgovima, svirke poznatih bendova, nova poznanstva i nove priče, sve možete doživeti ovde.

Autobusom ili avionom, kolima ili vozom, hoteli ili hosteli, naša ponuda ima svega. Tu je, pred Vama, odlučite se odakle i sa kim ćete ući u 2022. godinu, izaberite jer… Ipak se putuje.