noscript

App Hotel Roula – Limenas – Leto 2019

od 101€ Najmanja moguća cena po osobi

Apart. Hotel Roula se nalazi u centralnom delu Limenasa na oko 300 metara od gradske plaže. Supermarket, pekare, taverne i restorani su u neposrednoj blizini. Vila raspolaže apartmanima za dve, tri i četiri osobe. U svakom Apartmanu se nalazi kupatilo, čajna kuhinja, TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje sefa i  klima uređaja uključeno je u cenu.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja – App Hotel Roula – Limenas – Leto

 

1. dan: Novi Sad / Beograd – sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.-10(15). dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

11(16). dan: Tasos – izlazak iz apartmana u 9h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12(17).dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja – App Hotel Roula – Limenas – Leto

 

 • Plaćanje se vrši po prodajnom kursu banke Intese na dan plaćanja, gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.
 • Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA

– za celokupnu uplatu do 28.02.2019. odobravamo popust 10%

– za celokupnu uplatu do 31.03.2019. odobravamo popust 8%

– za celokupnu uplatu do 30.04.2019. odobravamo popust 5%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta

3. UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.11.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se popunjavaju po prodajnom kursu Banca Intesa na dan deponovanja uz uvećanje 2% mesečno

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator i jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15. 11. 2019. godine. Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu Banca Intesa na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani, uz uvećanje 2% mesečno. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Dodatne Napomene

Napomene – App Hotel Roula – Limenas – Leto 2019

 

– molimo Vas da opise i fotografije objekta pogledate na našem sajtu
– smeštajni objekti koji u katalogu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od
vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim
propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
– u pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki
standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuskia (dve osobe) 185-190 cm
sa 115-155 cm.
– Ulazak u apartmane pri dolasku je do 14:00h.
– Napuštanje apartmana poslednjeg dana do 09:00h.

 

OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE: Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma. Polise se mogu uplatiti kako kod organizatora putovanja tako i kod agencija posrednika (Subagenata).

 • Organizator zadržava pravo promene vremena polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dva dana pred polazak
 • Transferi do i od Novog Sada mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • U cenu prevoza za Tasos NIJE uračunata karta za trajekt (plaća se vodiču u autobusu (6 € povratna karta)
 • Doplata kod vlastitog prevoza ne postoji, plaća se samo cena izabranog smeštaja
 • Cena prevoza se ne menja ukoliko je ugovoreno letovanje u dva uzastopna termina
 • Cena prevoza u jednom pravcu je 10 eur manja u odnosu na cene iz tabele.
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
 • Prevoz se obavlja udobnim autobusima turističke klase (klima, audio-video oprema).
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje najbliže moguće do smeštajnih objekata
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Količina prtljaga nije posebno ograničena i ne naplaćuje se. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Pauze se prave prema unapred utvrđenom tajmingu i mestu
 • Na granici nije dozvoljeno napuštanje autobusa, osim po zahtevu granične službe
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.
 • NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ:Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne sačekuje putnike u luci radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogucnosti da pronađu ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom). Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove i ispraćaj stare grupe ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora T.A. Discovery Holidays
Mapa
Popusti

Popusti – App Hotel Roula – Limenas – Leto

 

 

POPUSTI ZA DECU – U svakom studiju/apartmanu BESPLATNO može boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 12 godina, pod uslovom da nema vlastiti ležaj.

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Tasos – najsevernije ostrvo Grčke za letovanje 2020!

 

Tasos je najsevernije grčko ostrvo u Egejskom moru. Statistika kaže da se na Tasos vraća procentualno najveći broj turista koji ga jednom posete. Tasos se nalazi na 13km od kopnenog dela Grčke i do njega se stiže trajektom, koji isplovljava iz Keramotija, za nekih 40ak minuta udobne i zanimljive vožnje. Sa nekih 90ak km obima i 40ak km prečnika, ovo je idealna destinacija za sve koji vole aktivan odmor, menjanje plaža, istraživanje samog ostrva, vožnje gliserima, skuterima, biciklama, kolima… Poznat i kao Golden Island (Zlatno ostrvo) Grčke zbog nekadašnjih rudnika zlata koji su ovde postojali ili Green Island (Zeleno ostrvo) zbog ogromnog dela ostrva koji je prekriven šumama.

Šta izabrati za svoju destinaciju na Tasosu u 2020?

 

Najpopularnije destinacije Tasosa kod naših turista su: Limenas (glavni grad Tasosa), Limenaria, Potos, Skala Marion… Sva ova mesta imaju svoje prednosti i mane. Limenas je najveći grad i samim tim ima najviše sadržaja: barova, restorana, taverni, kafića, marketa…i, pored prosečne gradske plaže, dosta lepih plaža u svojoj okolini: Mermerna plaža na 6km,  Makriamos 2km, Golden beach, Paradise beach na 15km…
Sa druge strane ako želite miran, tih odmor, bez gužve ali sa prilično prosečnim plažama, zahteve može zadovoljiti Limenaria. Ovde postoje dve plaže, jedna u centralnom delu mesta ali prilično mala i druga duga oko 2km desno od centra Limenarije. Potos sa druge strane predstavlja pravi letnji turistički centar, gužva, muzika, peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, barovi, taverne…

Galielo Tours preporučuje Tasos za vaše letovanje u Grčkoj u 2020!