Budimpešta – Proleće 2024 – 4 dana 2 noćenja – Polazak iz Niša

od 109€ Najmanja moguća cena po osobi

Doživite proleće u Budimpešti, glavnom gradu Mađarske, gde se istorija i moderna atmosfera stapaju duž reke Dunav. Grad je podeljen na Budim, šarmantan i stariji deo sa kaldrmisanim ulicama i srednjovekovnom kulturom, i Peštu, komercijalnu oblast sa širokim bulevarima. Prvi dan započinje noćnom vožnjom iz Beograda. Drugog dana, razgledajte grad sa stručnim vodičem, obuhvatajući Trg Heroja, Andraši bulevar, Ribarski bastion i druge znamenitosti. Slobodno popodne možete provesti istražujući grad ili u fakultativnom posetu tržnom centru Campona. Trećeg dana, slobodno vreme ili fakultativno krstarenje Dunavom sa vodičem na srpskom jeziku, praćeno večerom u čardi uz muzički program. Četvrtog dana, fakultativni izlet do Sent Andreje sa obilaskom značajnih mesta, pre nego što se krene nazad za Beograd. Uživajte u proleću u Budimpešti!

Program putovanja: Budimpešta – Proleće – Polazak iz Niša:

1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 23:30h (podložno promeni) sa parkinga muzeja 25. maj-Kuća cveća. Vožnja preko Subotice i Segedina sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
2. dan BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u ranim prepodnevnim časovima. Razgledanje grada sa stručnim vodičem (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona uz posetu Tropikarijumu. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativna vožnja brodom po Dunavu uz vodiča na srpskom jeziku. Nakon krstarenja fakultativna večera u Čardi uz muzički program. Noćenje.
4. dan BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Sent Andreju. Obilazak Trga Vuka Karadžića, Požarevačka i Beogradska crkva, kuća Jakova Ignjatovića, krst Cara Lazara, muzej Srpske Pravoslavne crkve, Trgovački trg. Slobodno vreme. Povratak u Budimpeštu. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

Uslovi plaćanja – Budimpešta – Proleće

ARANŽMAN OBUHVATA:
• prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),
• 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u Budimpešti u hotelu sa 3*/4*,
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge pratioca grupe tokom putovanja,
• usluge lokalnog vodiča,
• troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje
• fakultativne programe.

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA:
• vožnja brodom – 20 € odrasli, 15 € deca;
• tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum – 20 € odrasli, 15 € deca;
• izlet za Sent Andreju – 15 € odrasli, 10 € deca;
• večera u Čardi uz muzički program – 35 € odrasli i deca. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.

Mogući načini plaćanja:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);

Dodatne napomene – Budimpešta – Polazak iz Niša

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA:
•B&B Hotel Budapest City 3* – Objekat B&B Hotel Budapest City se nalazi na odličnoj lokaciji u Budimpešti i nudi klimatizovane sobe, fitnes centar, besplatan WiFi i bar. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima recepciju koja radi non-stop i uslugu konsijerža. Privatni parking je dostupan u okviru objekta. Sve hotelske smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i tušem. Mađarski nacionalni muzej je udaljen 1,6 km od objekta B&B Hotel Budapest City, dok se Sinagoga u Dohanjijevoj ulici nalazi na 3 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Franc List u Budimpešti, udaljen 19 km od hotela.
• Hotel Millenium 3* – Nalazi se sa peštanske strane, na liniji gradskog prevoza – metroa. Hotel ima aperitiv bar, restoran u kom se služi doručak po principu švedskog stola – samoposluživanje. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija) sa TWC, TV, mini bar, telefonom.Besplatan WiFi je dostupan u predvorju kao i u sobama. Možete biti u centru grada za oko 10 minuta automobilom. Veliki tržni centar Shopmark nalazi se u istoj ulici kao i hotel, udaljen 2 stanice metroa. Više informacija na https://hotel-millennium-budapest.h-rez.com/
• Hotel Novotel City 4* – Ovaj hotel sa 4 zvezdice udaljen je samo 20 minuta vožnje od pešačke ulice Vaci utca u centru
Budimpešte. Novotel City nudi zatvoreni bazen, saunu i fitness centar. Prostrane, klimatizovane sobe u Novotel City nameštene su u modernom stilu i uključuju LCD TV sa satelitskim programima i sefom. U klimatizovanom restoranu Novo2 Café Lounge poslužuju se jela mađarske i međunarodne kuhinje. Novotel Budapest City udaljen je samo 3 autobusne stanice od centra grada (linija 8). Do stanice podzemne željeznice Deli Palyaudvar može se dodi za 2 minuta tramvajem linija 61 i 17. Više informacija o hotelu na https://all.accor.com/
•DANUBIUS HOTEL HUNGARIA 4* – Nalazi na u centru, na 300 metara od železničke stanice Keleti. Besplatan ViFi je dostupan u svim delovima hotela. Sve sobe su klimatizovane i opremljene satelitskom televizijom. Većina izvrsno opremljenih soba i apartmana nudi odličan pogled na grad. Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra na zahtev, a fina mađarska i internacionalna kuhinja se služe u restoranima. Usluge lepote su obezbeđene za opuštanje nakon napornog dana. Podzemni čuvani parking za privatna vozila u garaži Hotela Hungaria Citi Center je takođe dostupan uz doplatu, uz prethodnu rezervaciju.

Kalkulacija je rađena za najmanje 50 putnika.
Više informacija za ulazak u Mađarsku: mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/madjarska

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Cenovnik br.1 od 11.12.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencija Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 01.12.2022.

POPUSTI I DOPLATE 

• popust za decu do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe 10 €,
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5 €,
• popust za putnike na sopstvenom prevozu 15 € (na upit),
• hotel 3* – doplata za 1/1 sobu 60 €, hotel 4* – doplata za 1/1 sobu 75 evra.

Postavite Pitanje