noscript

Hotel Bilurcu 3*- Sarimsakli – Leto 2019

od 225€ Najmanja moguća cena po osobi

Hotel Bilurcu nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija. Hotel se sastoji iz dva dela: apartmanskog (30 app) i hotelskog (83 sobe). Sve sobe imaju TWC, balkon, telefon, mini-bar, SAT-TV i klimatizovane su. Hotel je udaljen od plaže 70m.

Gostima je na raspolaganju prostrana recepcija sa loby-barom, liftom, sefom, prodavnicom suvenira, salom za bilijar, stoni tenis i veliki bazen sa izdvojenim malim bazenom za decu.

Cenovnik Program Putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

Agencija ce prevoz obaviti autobusima turisticke klase (klima,video,audio..)Datum polaska autobusa je dan pre pocetka letovanja i naznaceno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je duzan da proveri tacno vreme polaska.

1.dan – Satanak putnika ispred Sava centra putovanje do Sarimsaklija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.

2.dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel slobodno vreme.

12.dan – Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu 12 dan. Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju

Uslovi Plaćanja

ARANŽMAN U HOTELIMA OBUHVATA

 

Boravak u izabranom hotelu  na bazi  12 dana /10 noćenja i uslugu HB, FB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, kao i  lokalne takse.

 

ARANŽMAN U HOTELIMA NE OBUHVATA

 

Autobuski prevoz, putno osiguranje, sve  fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

USLOVI PLAĆANJA

 

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

1) Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu prodajnom Aik banke na dan placanja.

2) Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama  svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa  20.12.2019.god. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1%.

3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća  samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate,po kursu Aik banke na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvećanje od 1% .

Dodatne Napomene

NAPOMENA

 

Organizator zadržava pravo da putem Last minute  ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

AUTOBUSKI PREVOZ

 

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).

Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja.

Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu  uz doplatu od 10 EUR-a, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.
Organizator Znak travel, Ovlšćeni subagent Galileo tours Niš

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Sarimsakli Leto 2020!

Sarimsakli je jedno do najpopularnijih letovališta Turske. Smešten je na severnoj Egejskoj obali, na nešto manje od 800km od Srbije. Na samo 7km od Sarimsaklija nalazi se Ayvalik sa kojim je povezan mini busevima na svakih pola sata.

Turska izlazi na četiri mora: Sredozemno, Egejsko, Mramorno i Crno more, i kao takva predstavlja evropski centar razvoja letnjeg turizma.
Dužina plaže iznosi oko 15km, a sam grad je okružen malsinjacima, vinogradima i borovom šumom. Zbog karakteristika mirko klime ovog mesta, vlažnosti vazduha kao najbitnijom, Sarimsakli ima odlike vazdušne banje i preporučen je od strane Svetske zdravstvene organizacije za boravak turista sa disajnim problemima.

Smeštaj Sarimsakli Leto 2020!

Ovde postoji preko 100 hotela i veliki izbor apartmana, tačnije smeštaj za svačiji džep i ukus. Nekada malo ribarsko celo, danas puno hotela, sa prelepim šetalištem, divnim zalaskom sunca i veoma ljubaznim domaćinima.