noscript

Hotel Hilton Dubai The Walk 4 lux – Dubai – Leto 2016

od 439€ Najmanja moguća cena po osobi

Hotel se nalazi na šetalištu Vok, nedaleko od marine u Dubaiju i na samo nekoliko koraka od brojnih kafea pored plaže i novog tržnog centra The Beach, koji nudi raznovrsne prodavnice, restorane i zabavne sadržaje. Objekat poseduje otvoreni bazen, teretanu i raznovrsne ugostiteljske objekte. Hotel Hilton Dubai The Walk raspolaže luksuznim, dobro opremljenim smeštajnim jedinicama koje imaju moderan i elegantno uređen enterijer. Iz svake smeštajne jedinice pruža se predivan pogled na plažu Džumeira, na ostrvo Palm Džumeira i na plavo more Persijskog zaliva. Gosti mogu da uživaju u udobnom vinskom baru Grape Escape i u moderno uređenom salonu i restoranu Pure Sky na 35. spratu. Besplatan bežični internet dostupan je i u zajedničkim prostorijama. Do Aerodroma Dubai možete da stignete za samo 30 minuta vožnje. Hotel je povezan mostom sa odmaralištem Hilton Dubai Jumeirah, što omogućava jednostavan pristup svim sadržajima ovog odmarališta.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Hotel Hilton Dubai The Walk 4 lux – Dubai – Leto 2016

 

1.dan Beograd – Dubai › Poletanje aviona za Dubai u 12.45h (let FZ742). Sletanje u Dubai u 20.45h. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2.-4./5./7./9./10. dan Dubai › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

5./6./8./10./11. danDubai – Beograd › Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje aviona 5 dana / 4 noći, 6 dana / 5 noći, za Beograd u 09.15h (let FZ741). Sletanje u Beograd u 12.45h.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Hotel Hilton Dubai The Walk 4 lux – Dubai – Leto 2016

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

• gotovinski – uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska

• kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master Card, Maestro) • uplatom preko računa • na rate bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa i Unicredit Banke

Cena aranžmana uključuje:

• Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Fly Dubai

• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom

• 4/5/7/9 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge

• Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Dubai – Beograd kompanijom Fly Dubai (direktan let)

• Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Städtische (za državljane Republike Srbije) u iznosu osigurane sume od 12.000 EUR.

*Savetujemo Vam da se pored putnog zdravstvenog osiguranja osigurate od otkaza turističkog putovanja zbog bolesti ili drugog razloga (smrt bliskog srodnika i nesreća), od krađe prtljaga tokom turističkog putovanja i na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja.

• Uslugu licenciranog vodiča na našem jeziku po standardima Ujedinjenih Arapskih Emirata

Cena aranžmana ne uključuje:

• Troškove pribavljanja vize za Dubai: 75€

• Aerodromsku taksu: oko 45€

• Troškove rezervacije, administrativne troškove i troškove organizacije putovanja 45 € (nepovratno)

• Boravišnu taksu samo u Dubaiju (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014) koja se plaća od 31.03.2014. (uključujući i ovaj datum) hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi: hoteli 5* ili više – 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi/ po noći; hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi/po noći; hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi/po noći; hoteli 2*/2*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi/po noći;

*U slučaju suite ili apartmana sa više soba taksa se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima

• Ostale individualne troškove.

 

Dodatne Napomene

Dodatne napomene Hotel Hilton Dubai The Walk 4 lux – Dubai – Leto 2016

 

 • Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
 • Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasoš i sliku u boji na skeniranje ili skenirane (u visokoj rezoluciji u JPG formatu) prvu stranu pasoša (na kojoj se nalaze podaci putnika) i fotografiju dostaviti agenciji. *Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja.
 • Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slučaju vrši upit kod hotela.
 •  Check-in u hotelima je posle 14 h, a check-out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 •  Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom”.
 •  Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da se svi dodatni zahtevi i želje prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena.
 •  Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.
 •  Predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu.
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje.
 •  Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.
 •  Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 •   Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 •  Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.
 •  Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
 •  Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Uz ove napomene važe Opšti uslovi T.A. Wayout.
Mapa
Popusti

Popusti i doplate Hotel Hilton Dubai The Walk 4 lux – Dubai – Leto 2016

 

• Deca od 0-2 godine plaćaju 70€ i nemaju mesto u avionu.

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Dubai

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu – Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

DUBAI je drugi po veličini emirat kojim upravlja porodica Al Maktum. Poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija. Posle Šangaja, Dubai je grad sa najbržom stopom razvoja. Svakog dana se u proseku izgradi 800 novih stanova i kuća. U prošlosti, ovaj grad, kao uostalom i veći deo ovog dela sveta, živeo je od ribolova i lova na školjke. Pronalaskom nafte 1966. Godine situacija se drastično promenila. Znajući da rezerve nafte neće trajati večno, šeikh Dubaija Rašid bin Saed Al Maktum je počeo sa detaljnim planovima za njegov razvoj. Novac dobijen od nafte usmeravan je u naglu izgradnju grada. Luksuzni hoteli, duge peščane plaže, bazari, tržni centri, zabava i čuda modernog graditeljstva su ono što privlači sve vise turista iz celog sveta.