Hotel Melike 2* – Kušadasi – Leto 2024

od 124€ Najmanja moguća cena po osobi

Hotel Melike 2* se nalazi na Ladies Beach u Kušadasiju, sto metara od mora i tri kilometra od centra. Manjeg je kapaciteta, ali omiljen medju našim turistima. U okviru hotela nalaze se restoran, bar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, besplatan wireless internet u lobiju… Sve sobe imaju TWC, klima uredjaj (uračunat u cenu), telefon i balkon. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion, kontinentalni doručak ili švedski sto (samoposluživanje).

PROGRAM PUTOVANJA – Hotel Melike 2 – Kušadasi

Agencija će prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus.Moguća je eventualna promena mesta ili vremena polaska u odnosu na tabelu. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska 3 dana pre putovanja.
1. dan –Polazak putnika sa parkinga ulaz u sajam ispred hale 3 u Beogradu, putovanje do Kušadasija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Kušadasija dolazak u prepodnevnim satima u zavisnosti od vremena polaska. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Kušadasiju u odabranom hotelu

12. dan – Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h u zavisnosti od organizacije polaska. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.

USLOVI PLAĆANJA – Hotel Melike 2 – Kušadasi

ARANŽMAN U HOTELIMA OBUHVATA

Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu ND , HB ili All u zavisnosti od hotela,usluge vodiča i lokalne takse.

ARANŽMAN U HOTELIMA NE OBUHVATA

Autobuski prevoz, putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

USLOVI PLAĆANJA

 • Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana i bus prevoza isključivo u dinarskoj protivvrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:
  Uz akontaciju od 40% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
 • Dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
 • 40% deviznog dela kao akontacija kod prijave, ostatak u 11 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE). U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.

NAPOMENE – Kušadasi – Leto

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

NAPOMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ

 • Nije moguće koristiti autobuski prevoz u jednom pravcu.
 • Putovanje za Kušadasi je preko Sarimsaklija.
 • Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika moguć je transfer manjim vozilom od hotela Anra, koji je u blizini glavne dolmoš stanice, do odabranog hotela.

VAŽNA NAPOMENA

Prtljag putnika sme da sadrži isključivo ručni prtljag, stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po punoplativoj osobi. Svi dodatni koferi, veće kese se naplaćuju po tarifi prevoznika.

Organizator ovog putovanja je T.A. MPS Trend

POPUSTI I DOPLATE – Kušadasi – Leto

 • Doplata za sobu 1/1: 50% tokom cele sezone.
 • Popust za 3. odraslu osobu je 30% na pomoćnom ležaj
 • POPUSTI ZA DECU: 1. dete od 0-13 besplatno, 2. dete od 3-13 godina popust 50%
  Klima uređaj uračunat u cenu

DODATNE USLUGE ZA AUTOBUSKI PREVOZ – TRANSFERI IZ ODREĐENIH MESTA U SRBIJI

Cena u tabeli obuhvata autobuski prevoz iz Beograda. Za polazak iz Niša i usputnih stajališta na autoputu Niš-Gradina

 • Doplata za transfer Novi Sad – Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 25€
 • Doplata za transfer Zrenjanin – Beograd Odrasli i deca od 0-12 godina + 23€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Doplata za transfer Kragujevac – Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 12€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Doplata za transfer Čačak – Batočina(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 20€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Doplata za transfer Kraljevo – Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 23€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Doplata za transfer Vrnjačka Banja – Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 20€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Doplata za transfer Trstenik – Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 18€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Doplata za transfer Kruševac – Pojate(autoput) Odrasli i deca od 0-12 godina + 15€ minimalni broj putnika je 2 (plaćaju se 2 pune cene)
 • Izbor sedišta – Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu, ili na donjoj platformi u “dabl-dekeru” (bez mogućnosti rezervacije odredjenog sedišta) u zavisnosti od tipa autobusa mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu, za povratnu kartu 40 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
 • Dodatno sedište – Moguća je rezervacija dodatnog sedišta uz doplatu, za povratnu kartu 75 eur. Cena važi za odrasle i decu.

Postavite Pitanje