noscript

Hotel & Spa Idila 4* – Zlatibor – Zima

od 4.400 RSD dnevno Najmanja moguća cena po osobi

Zlatibor: Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 5 apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 46 gostiju. Hotel Idila se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Hotel&Spa Idila očaraće Vas modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja, iz kog posebno ističemo Spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u SPA centru – sve to ćete pronaći u Hotel&Spa Idila.

Cenovnik Uslovi Plaćanja

USLOVI PLAĆANJA Zlatibor:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa, za efektivu na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge;
  • UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (čekovima građana). Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20./30. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2020. god.; Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa, Amex) do 6 rata
  • BEZ KAMATE; Diners kartica na 3 rate BEZ KAMATE.
Dodatne Napomene

Opis smeštaja:

  • Apartman Lux – Predstavlja najluksuzniju ponudu hotela. Čine ga prostran dnevni boravak sa garniturom za sedenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, dva LCD, kao i mogućnost povezivanja sa studiom.
  • Apartman –  odlikuje ga izuzetan komfor i ambijent. Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za dve osobe, prostrano kupatilo i terasu.
  • Studio – Studio je komfornija soba sa francuskim ležajem, prostranim kupatilom i terasom. Postoji mogućnost povezivanja dva studia.
  • Dvokrevetna soba – Hotel poseduje 10 standardnih dvokrevetnih soba, sa dva krevetakoji mogu biti spojeni i odvojeni terasom

 

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.