noscript

Jat Apartmani 2* – Kopaonik – Zima 2020

od 4490 din po osobi Najmanja moguća cena po osobi

Lokacija Kopaonik: Jat apartmani se nalaze u centru svih glavnih sadržaja turističkog centra Kopaonik, na nadmorskoj visini od 1780 m. Neposredno iznad objekta nalazi se Hotel Club A Putnik, ispod apartmana Konaci Sunčani vrhovi. U neposrednoj blizini apartmana se nalaze žičare Pančićev vrh i Malo jezero.
Sadržaj: apartmani su izgrađeni u planinskom stilu i raspolažu sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.
Sadržaj apartmana: svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i novim TV aparatima sa 9 digitalnih i 5 analognih programa.
Dodatni sadržaj: gostima Jat apartmana je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežični Internet u celom hotelu.
Jat apartmani – Kopaonik rade tokom cele godine.

Cenovnik Program Putovanja

 

PROGRAM PUTOVANJA KOPAONIK

PRVI DAN – Smeštaj u hotel/apartman prema uplaćenoj rezervaciji;

DRUGI – POSLEDNJI DAN – Boravak na bazi uplaćenih usluga;

POSLEDNJI DAN –  Napuštanje studija/ apartmana do 10:00h

Uslovi Plaćanja

U cenu je uključeno: smeštaj u apartmanu/studiju za navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

U cenu nije uključeno: Boravišna taksa i osiguranje, plaćaju se na recepciji hotela. Boravišna taksa 100,00 RSD i osiguranje 20,00 RSD, deca do 7 god. plaćaju samo osiguranje u iznosu od 20,00 RSD po danu i osobi, deca od 7 do 15 god. plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50,00 RSD i osiguranje od 20,00 RSD po danu i osobi.

Doplate za ishranu: Doplata za polupansion iznosi 1.870,00 rsd po osobi dnevno, doplata za pansion iznosi 3.000,00 rsd po osobi dnevno, Deca do 10 godina plaćaju 50% od doplate za PA i PP, a deca do 2 godine ne plaćaju doplate za PA i PP (GRATIS) Za uplaćenih 7 polupansiona (doručak-večera) ili pansiona (doručak-ručak-večera) odobrava se popust ≈15% po osobi ili (6+1) Specijalno u ponudi JAT APARTMANA MTS TV (100 kanala – digitalni prijem) Gostima hotela na raspolaganju je besplatan bežični Internet u holu recepcije, restoranu i u svakom apartmanu hotela.

Nacin Placanja:

Prilikom prijavljivanja uplaćuje se akontacija od 40 % od ukupne cene aranžmana, a ostatak od 60 % najkasnije 15 dana pre početka aranžmana ili odloženo čekovima građana u mesečnim ratama bez uvećanja (sa datumima svakog 20. u mesecu), zaključno sa 01.04.2020, s tim da se prvi ček/rata realizuje mesec dana nakon dana rezeravacije.

Dodatne Napomene

Opis smeštaja:

 • Studija i apartmani: kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem i kuhinjskim priborom, stolom za ručavanje, TV, telefon, kupatilo sa tušem.
 • Studio za 1-2 osobe 0+1 (tip A): jedna prostorija sa sofom na razvlačenje.
 • Studio za 2 osobe 2+0 (tip B): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta.
 • Studio za 2-3 osobe 1+1 (tip C): jedna prostorija sa jednim krevetom i sofom na razvlačenje.
 • Studio za 3-4 osobe 2+1 (tip D): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
 • Studio za 4-5 osoba 3+1 (tip E1): jedna prostorija sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
 • Apartman za 4-5 osoba 3+1 (tip E2): dve prostorije sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
 • Apartman za 5-6 osoba 4+1 i 2+2 (tip F1 i F2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
 • Tip F1(4+1): dve spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta, sobe su odvojene parapetnim-paravanskim zidom (oko 50 cm prostora između vrha zida i plafona).
 • Tip F2(2+2): dve spavaće sobe, u jednoj francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta.
 • Apartman za 5-6 osoba 2+2 (tip F3 – na upit): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i spavaća soba sa dva odvojena i jednim francuskim krevetom. Apartman ima kose krovove.
 • Apartman za 5-6 osoba 4+1 (tip F lux – na upit): dnevni boravak sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, spavaća soba sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, dva kupatila i dva TV-a. Ishrana (uz doplatu): polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili pun pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Navis travel

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.