Pariz – Proleće 2024 – 4 dana 3 noćenja – Avionom

od 599€ Najmanja moguća cena po osobi

Pariz, poznat kao “Grad svetlosti”, najveći je grad u Francuskoj smešten na reci Seni. Svake godine privlači milione turista iz celog sveta zbog umetnosti, mode i svoje romantične privlačnosti.

Program putovanja počinje sa sastankom na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu dva sata pre leta za Pariz. Po dolasku u Pariz, sledi panoramsko razgledanje grada koje uključuje brojne znamenitosti poput Opere, Ajfelove kule, Notr Dama i mnoge druge. Sledi smeštaj u hotel i slobodno popodne. Drugog dana, posle doručka, putnici imaju slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog poseta Luvru i krstarenje Senom. Trećeg dana, predviđen je fakultativni izlet do dvorca Versaj iz XVI veka i slobodno vreme za posetu Diznilendu. Poslednjeg dana, nakon doručka i napuštanja hotela, putnici imaju slobodno vreme za poslednje aktivnosti pre transfera do aerodroma za povratak za Beograd. Avion za Beograd poleće u večernjim satima.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona u 06:30h (JU 310). Dolazak u Pariz u 09:05h. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
2. dan PARIZ/ LUVR /SENA
Doručak Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Fakultativno krstarenje brodom po Seni. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan PARIZ /VERSAJ/DIZNILEND
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Slobodan dan za individualni odlazak u Diznilend. Noćenje.
4. dan PARIZ – BEOGRAD
Doručak.. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnost. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 20:35h (JU 315). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.

Uslovi plaćanja – Pariz – Proleće 2024

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia);
• aerodromske takse: 85 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni);
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• razgledanja i obilaske prema programu, • usluge lokalnih vodiča,
• agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• fakultativne programe;
• obaveznu taksu za Pariz koja iznosi 1,88€ po osobi po noći za hotel 3* (na dan objavljivanja programa – podložne promeni);
• međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 531 dinara, od 19 do 70 godina 797 dinara i od 71 do 86 godina 1592 dinara.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA
• Vožnja brodom po Seni – 25€/15€ deca;
• Dvorac Versaj – 70€ odrasli / 50€ deca – obuhvata: lokalnog vodiča, ulaznice za dvorac, slušalice;
• Luvr – 60€ odrasli / 40€ deca – obuhvata: ulaznicu za muzej i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku (odlazak i povratak metroom).
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.

Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
3) platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, American Express);

Dodatne napomene – Pariz – Proleće 2024

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:
Ibis Paris la Defense Centre 3*
Lokacija: Hotel se nalazi u modernom delu Pariza – Defansu, na 180 m od stanice metroa Esplanade de La Defense (linija 1, koja povezuje La Defense, moderni poslovni deo grada, sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima i Luvrom. Od velikog šoping centra „Les 4 temps“ je udaljen samo jednu stanicu metroa.
Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu hotela ibis i raspolaže sa ukupno 286 soba, restoranom, kafeterijom, kongresnim salama.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (isključivo za dete do 12 godina), opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, WiFi-om(uz doplatu).
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na
www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Cenovnik br.1 od 09.10.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 1.12.2022.

POPUSTI I DOPLATE – Pariz – Proleće 2024

POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 50 € (NA UPIT);
• doplata za 1/1 sobu 160 € (NA UPIT).

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA
• Vožnja brodom po Seni – 25€/15€ deca;
• Dvorac Versaj – 70€ odrasli / 50€ deca – obuhvata: lokalnog vodiča, ulaznice za dvorac, slušalice;
• Luvr – 60€ odrasli / 40€ deca – obuhvata: ulaznicu za muzej i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku (odlazak i povratak metroom).
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.

Postavite Pitanje