noscript

Prag – 6 dana 3 noćenja – Nova Godina 2024 – Polazak iz Niša

od 149€ Najmanja moguća cena po osobi

Posetite Prag, “Grad stotinu tornjeva,” bogat kulturnom baštinom. Prag je fascinantan češki grad na reci Vltavi, sa prelepim dvorcem i brojnim znamenitostima. Po dolasku, panoramski obilazak grada, uključujući Hradčanski trg, Karlov most, i Stari grad. Slobodno vreme za istraživanje ili fakultativni izlet u Drezden, Nemačku. Nakon povratka, sledi doček Nove 2024. godine u Pragu. Takođe, možete posetiti Karlove Vari, jednu od najlepših evropskih banja. Uživajte u vožnji brodom na Vltavi i slobodnom vremenu pre povratka za Srbiju.

Program putovanja Prag Nova 

1. dan: BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17:00h sa parkinga Muzeja 25. maj-Kuća cveća. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Češku uz kraće pauze radi odmora.
2. dan: PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Obilazak Hradčanskog trga na kome se nalaze prelepe palate Swarcenberg, Toskanska, Martinicki, nadbiskupska, stub kuge. Poseta praškom dvorcu (rezidencija češkog predsednika), zatim katedrali Svetog Vida. Šetnja pored zlatnog portala, kraljevske palate, bazilike Svetog Đorđa, Lobkovič palate, crne kule.
Panorama na Prag iz bašte na valeh. Prelepa valdštajnska palata sa ogromnim parkom iz 17.veka, Hergertova ciglana, najtesnija ulica u Pragu, mala venecija, certovka, kampa, Karlov most, Karlova ulica, Klementinum (Narodna biblioteka), Starogradski trg sa čuvenim astronomskim i astrološkom satom Orloj. Zatim Karlov univerzitet, staleško pozorište i vaclavski trg sa narodnim muzejem. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan: PRAG – DREZDEN – PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Drezden (Drezden je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna. Zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazivan je i Firencom na Elbi. Grad ima mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (danas državni muzej u okviru koga je i Zeleni trezor), palata Tasenberg (danas hotel Kempinski), deo nekadašnjih gradskih zidina, Agustov most). Povratak u Prag u večernjim časovima. Noćenje.
4. dan: PRAG – KARLOVE VARI – PRAG
Doručak. Fakultativno: Odlazak na izlet u Karlove Vari – jednu od najlepših banja Evrope. Povratak u Prag. Slobodno vreme. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2024. GODINE . Noćenje.
5. dan: PRAG
Doručak. Fakultativno: Vožnja brodom po Vltavi. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja uz kraće pauze radi odmora.
6. dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima gradjana.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• gradsku turističku taxu,
• prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV ),
• smeštaj u Pragu u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge lokalnog vodiča za razgledanje Praga,
• usluge turističkog vodiča /pratioca grupe tokom putovanja,
• agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• individualne troškove,
• međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 955,00 dinar, od 19 do 70 godina 1.432,00 dinara i od 71 do 86 godina 2.865,00 dinara. Doplata 30% od cene osiguranja za osiguranje od COVID -19.
• fakultativne izlete.
• Gradsku komunalnu taksu u Pragu za hotele sa 3*, koja iznosi 2 eura po osobi / po noći ( deca do 18 godina ne placaju) na recepciji hotela.
(podložno promeni)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Karlove Vari – 30 € odrasli / 20 € deca,
• Poseta Drezdenu – 35 € odrasli / 25 € deca,
• Vožnja brodom po Vltavi – 15 € odrasli / 10 € deca,

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

Smeštaj u nekom od navedenih hotela:
Hotel Top 4* – Udaljen je 800 metara od tržnog centra Chodov. Besplatan WiFi je dostupan u foajeu i u sobama. Od objekta TOP HOTEL Praha do centra grada se može stići za 25 minuta vožnje javnim prevozom. Autobuska stanica se nalazi ispred same zgrade. U sobama su obezbeđeni Smart TV sa satelitskim kanalima i besplatan WiFi. Pojedine sobe su i klimatizovane. Ponuda obuhvata i sobe za goste sa invaliditetom. Velnes i sportski sadržaji uključuju teretanu, teniske terene na otvorenom i u zatvorenom, parno kupatilo i bazen u zatvorenom. Korišćenje ovih sadržaja se dodatno naplaćuje. Na raspolaganju su vam i tajlandske masaže. U četiri restorana u okviru objekta se služe jela češke, indijske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju su i tri bara, bar u foajeu sa zimskom baštom i prostor za sedenje na otvorenom. U baru u foajeu možete da uživate u osveženjima. U okviru hotela postoji i zimska bašta sa japanskim vrtom https://www.tophotel.cz/en/

Hotel City Central 3*Hotel Citi Central Aureli je idealna polazna tačka bez obzira da li idete u majku gradova stotinjak u poslovne svrhe ili na odmor. Nalazi se u samom centru Praga, na pješačkoj udaljenosti od istorijskog Starog grada i samo pet minuta od Vaclavskog trga. Prodavnice, restorani, barovi i znamenitosti su vam bukvalno na dohvat ruke. Nakon dana provedenog u obilasku istorijskih mesta, muzeja i odličnih restorana, dobrodošli ste da odsednete u jednoj od 91 udobne, prostrane i tihe sobe sa udobnim krevetima, gde možete povratiti snagu i zadovoljiti sve svoje potrebe. Hotel je lako dostupan: podzemna i tramvajska stanica IP Pavlova nalaze se nekoliko metara od zgrade. https://www.city-central.cz/cs/, Sokolska 21, Prag 2

Minimum za realizaciju putovanja je 50 putnika.

 

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Cenovnik br. 1 od 17.10.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencija Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 01.12.2022.

POPUSTI I DOPLATE – Prag Nova Godina:

• deca do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 15 €,
• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 20 € (sobe na upit),
• doplata za 1/1 sobu 60 €.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Karlove Vari – 30 € odrasli / 20 € deca,
• Poseta Drezdenu – 35 € odrasli / 25 € deca,
• Vožnja brodom po Vltavi – 15 € odrasli / 10 € deca,

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

Postavite Pitanje